Eimantas Speed 0 Parašė Rugpjūtis 24, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eimantas_Speed • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell_Beckham • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Taxi • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Be priežasties išmetė mane iš darbo, tuo metu dirbau vienas, ir buvo daug iškvietimų, bandžiau vienas greit pristatyti klientus į tam tikrą vietą, vos suspėjau, bet man pavyko. Tuomet veždamas klientą į reikiamą tašką, netikėtai buvau išmestas iš darbo, priežastyse parašyta, kad buginimas. O taip šis direktorius nesugebėjo man paaiškinti kaip, kur, kada aš buginau, tiesiog geriausias variantas yra ignoras. O tiesą sakant tikrai stengiausi šiame darbe.. Nežinau kodėl taip atsitiko. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Viską aprašiau, dėl ko peikiamas direktorius. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Kai išmetė iš darbo, to dalyko nenufotografavau, bet turiu keletą kitų nuotraukų. Atėjęs į šį serverį, maniau, kad nebus tokių nesklandumų, žaidžiu mažiau negu savaitę, ir net neįsivaizduoju kuo esu kaltinamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John'Extazy 330 Parašė Rugpjūtis 24, 2015 Sveikas, Eimantai. Buvai nubaustas už iškvietimų buginimą tai buvo parašyta priežastyje dėl kurios buvai išmestas iš darbo įrodymai yra pateikti apačioje, nematau priežasties dėl kurios aš turėjau tave perspėti ar panašiai. Prisidirbai tai ir atsakyk. Įrodymai - http://www.part.lt/perziura/822a78820bf51168472e22bd115a912d933.png Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Rugpjūtis 24, 2015 Dar vienas melagingas atvejis, kuomet žaidėjas pats žino, kad žaidžia nešvariai, ir kitus kaltina dėl savo klaidų tikrindami ar šie turi įrodymus. Tikra gėda... Kadangi temos autorius naujokas, pagailėsiu, į gėdos stulpą už melavimus DP nerašysiu, bet ateityje žinokit. Papeikimas atmetamas, direktorius pateikė įrodymus. Rytis'Bit John'Extazy 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose