Faker Lee 20 Parašė Rugpjūtis 27, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steewart Wisbey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Osen Mario • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Rugpjūtis 27, 2015 Pasakyk vietą kurioje aš buvau PRANAŠESNIS vaikščiodamas po vandeniu. Tai ne serverio klaida, tai pačio San Andreas klaida. Jeigu nežinai nebanink žmogau. Beto, matai priežastį už kurią užbaninai? Išnaudojimas. Kuo išnaudojau? Jonas_Burkys Lauris Driftas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Rugpjūtis 27, 2015 Sveikas. Pakomentuosiu aš, kadangi į tai įsivėlęs ir aš. Aš su Ošenu važiavau link gamyklos ir jam nuėjus afk, aš įvažiavau į vandenį ir kaip nusileidom iki dugno, aš suboominau mašiną ir jam taip pasibugino, jis neišsitelino o pasliko, nes nežinojo kas čia įvyko. Todėl nemanau, kad turėtų patvirtinti. Osen_Mario 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Rugpjūtis 27, 2015 Atsiprašau už free postą bet čia gta klaidą ir jos neina sutvarkyti ir man taip buve atsitike kai relog paradau arba kai užlaginą. Osen_Mario 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugpjūtis 27, 2015 Anketa atmesta , nes čia yra ne serverio klaida , o sa-mp klaida. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose