Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Sveiki, greenside.lt žaidėjai. Norėčiau, kad ir mane įvertintumėte su šiais darbais rastais internete. Kitaip sakant google.lt Foto: http://imgur.com/epShOda,L6iGQRK,BjwE118,waXCCAn,sWLpq7D,R00Iu8J,UHfXm0a,jd*cenzūra*zKF,CHoZubd,F260XhS Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Ką čia vertinti, kai jie nėra tavo, prieš kokius 2 metus jau matęs šiuo rangus vaikine.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Bmv 14 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Platinti, no +rep. Neymaras_ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Ką čia vertinti, kai jie nėra tavo, prieš kokius 2 metus jau matęs šiuo rangus vaikine.. Tai aš nesakau, kad jie mano. O jūs iškart panikuojat. Platinti, no +rep. Tau, gal ir tą pati atsakyti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Kent 1 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Aha, visi mokam redaguoti tema,buvai parašęs jog jie tavo, ir kaip jie du pakomentavo tu redagavai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 *cenzūra* tuos rangus prieš 10 metų mačiau :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernenando_Black 6 Parašė Rugsėjis 1, 2015 Daug kartų matyti ir nuvalkioti fūūūū, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Psy 31 Parašė Rugsėjis 6, 2015 Kažkur labai matyti rangai , labai blogai kad nekuri pats.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose