Jeremy_Warning. 605 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Sandiego_Simis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, aimbot, kad taip taikliai šaudyt nuo tokio atstumo dar nematęs... Beto, koks veiksmas 0.08sec? Argi ne 180 laipsnių scape... No atmaz • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Lukas Front 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas'Muilas 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 nebesvaik, gerai šaudau aš , beto ten easy su tuo sanjez užsokt ir ant tu bačku , *cenzūra* mokinkites stuntint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Kent 1 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Atsiprašau už komentarą, bet aš norių tik teisybės, girdėjau jog šnekėjot kaip jis ten užlipo, o kodėl negali pasinaudoti sraigtasparniu? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Atsiprašau už komentarą, bet aš norių tik teisybės, girdėjau jog šnekėjot kaip jis ten užlipo, o kodėl negali pasinaudoti sraigtasparniu? Ne į temą, bet kaip tu su sraigtu sanchezą užmesi ant stogo? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas'Muilas 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 atbanintumete parodyčiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Anketa priimta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose