Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 27, 2015 Sveiki, kaip mačiau iš mano avataru buvo patinkačiu, tai sumaniau padaryti dar jų tik dabar įvairiu. http://imgur.com/a/Qe6Ly Jei patiko - like. Surinksiu 5 like padarysi V2. Matas_Nex Linas'Dpro Tony_Hatcch 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 27, 2015 Visai gražus tie avatarčikai. Šaunuolis kad daliniesi su kitais Priglausiu kelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 27, 2015 Visai grąžūs avatarai. Sėkmės nevėlu tobulėti! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Labai gražus,iškarts sakau imu 2 avatarą,sėkmės tobulėjant bei dedu rėpą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Nex 2 Parašė Sausis 27, 2015 visai neblogi, mldc kad dalinies spaudziu zalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 27, 2015 Na avatarai padaryti gražiai, bet nepatiko man stokai ir dydis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 27, 2015 Labai gražus,iškarts sakau imu 2 avatarą,sėkmės tobulėjant bei dedu rėpą. Dekui už nuomone, bet kam sakai jog dedi repą, nors jo neuždedi #TBPS Na avatarai padaryti gražiai, bet nepatiko man stokai ir dydis. Tai koks didis tau patinka ?? Labai norėtus sužinoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogi avatarai, man asmeniškai patiko. Matosi jog jau ką jau ką, bet avatarus sugebi padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vytas_Weitis 30 Parašė Sausis 28, 2015 Yra tikrai neblogų, vieną pasiimsiu ateičiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose