Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Taigi tarp Androidų yra gan geras ir išpopulerintas žaidimas "Clash Of Clans"Gal būtų norinčiu sukurti GS klaną?Mano nick : MottiLevel : 20~Komentuojam,jei kursim tai numeskite savo :Skype ir nicką,į klaną kažkur nuo 18 level.O tie kas nežino apie šį puikų žaidimą patarčiau atsisiusti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Bravo 23 Parašė Sausis 27, 2015 Turiu man atrodo 55lvl. pastaruoju metu nežaidžiu, bet dėl klano - galėtume pamėginti. Skype - boss.acc1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♦Jacob•White♦ 3 Parašė Sausis 27, 2015 ~22lygis berots, žaidžiu per pc per bluestack, tad dažniausiai prie žaidimo prisėdu vakarais. Kivesk į skype jupke1lt prisidėčiau prei klano Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 27, 2015 45 lvl mielai prisijungčiau prie klano. skype: originaldj19 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 27, 2015 56lvl~ skype : neon69x , šiaip galėčiau prisijungt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Silver 26 Parašė Sausis 27, 2015 Žaidžiu, ne vien tik ANDROID žaidimas ir IOS aš per IOS žaidžiu. 32 Lygio, Town Hall 7 Lygio Nickas : 71mis. Skype - timkatimka91 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 27, 2015 buciau prisidejas,prisimiau systra istryne.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Sausis 27, 2015 Nick: Saimon. Skype: sverenius Lygis: 41-43 (tiksliai nepamenu) Town Hall lygis: 7 Prie klano gal ir prisidėčiau, parašyk į skype. Ir pavadinimą temos pakeisk, nes jis ne vien android žaidimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 27, 2015 zaidziu ir as: lvl: 53. taures: 1321 (silver 1). town hall: 7 lygis. skype: wendelisz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Reksnys_Mantvello 0 Parašė Sausis 27, 2015 Aš irgi žaidžiu, bet dėl klano nežinau, nes su gan geram. Skype Apelsinas. Nick MantvydasLevelis 83 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 27, 2015 17 levelis. corsairLT skype : gazuotas.kefyras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 Man rodos visus pakviečiau,jei ne mano skype ernestas5522,susitiksime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Šaunu kad daliniesi žaidimu-ais , ačiū tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornis_Melo 7 Parašė Sausis 28, 2015 Level : 34 Nickname : Buncha TH : 6 Trophies : 900+ Builders : 3 Clan : None Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 30, 2015 Turiu 38 - 39lvl Nick:Nekazka pridėk istosiu į tą klaną, nes dabar nelabai matau rimtesnių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 30, 2015 Žaidžiu, bet per bluestack, apie 35 lygio :3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nike_Silver 26 Parašė Sausis 30, 2015 Ateikite visi geriau į mano klaną, pavadinimas - Svolačiai - , aišku biški kopijuotas pavadinimas. 3710 taurių klano, esu Leader nick - 71mis. Klano nariai 6 , kaip bus 10 arba 15 bus ClanWar . Ateikit nuo 600 trofėjų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose