Aidinis_Litcas 0 Parašė Sausis 27, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aidinis'Litcas • Kokios pagalbos jums reikia ?: dėl zModeler 2 • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Parsisiunčiau zModeler 2 ir TXD workshop'ą kaip ir sakė, ir kur man kelti ta zModeler, nes įsikėliau į atskira folderi jis man neveikia, meta error'ą. AČIŪ ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 27, 2015 Mama neleidžia tikriausiai koda uždejo. Jeremy_Warning. James_Chistagon 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aidinis_Litcas 0 Parašė Sausis 27, 2015 Mama neleidžia tikriausiai koda uždejo. Dėja, suklydai, mama prie šito pc nelenda, o ji turi savo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Sausis 29, 2015 Niekur jo kelt nereikia. Pas mane ant dekstop guli ir veikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 29, 2015 Negalėtum normalaus dydžio parašo užsidėt? xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 29, 2015 Zmod foldery randasi toks „vcredist_x86“, paspausk ant jo ten kokią minutę palauksi kol užkraus ir susitvarkys. Jei foldery šito nėra tai siųskis kitą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 29, 2015 Siūskis šita čia viskas yra nemes jokių erroru (black versija) http://www18.zippyshare.com/v/18601877/file.html Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 29, 2015 Siūskis šita čia viskas yra nemes jokių erroru (black versija) http://www18.zippyshare.com/v/18601877/file.html mes, tik šitam yra „vcredist_x86“ ir lengvai susitvarkysi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 29, 2015 mes, tik šitam yra „vcredist_x86“ ir lengvai susitvarkysi. Ką tu čia paaiškinsi gi jie visi už tave geriau žino :D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose