Ace_Bic 2 Parašė Sausis 27, 2015 CLASH of CLANS - tai visiems gerai žinomas išmaniųjų telefonų žaidimas. Šią temą kuriu su tikslu padėti GreenSide forumo lankytojams, be jokių sunkumų susirasti sau tinkamą klaną bei surinkti gerą kompaniją į savo klaną. Mano klanas: RED BIC Klanai: Pavadinimas (Žmonių kiekis) Lithuania (11) Taisyklės: *Nefreepostinti. *Neįžeidinėti kitų forumo lankytojų. *Rašyti pagal anketą. Anketa: 1.Jūsų klano pavadinimas?: 2.Kiek jūsų klane žaidėjų?: 3.Kuom jūsų klanas yra ypatingas?: 4.Jūsų SKYPE kontaktai?: Pagarbiai: Ace_Bic Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 27, 2015 1.Jūsų klano pavadinimas?: Lithuania 2.Kiek jūsų klane žaidėjų?: 11 3.Kuom jūsų klanas yra ypatingas?: visi vėrhai aš vienas tik 20 ligio(mažas) 50 laimėtu kw iš 48 4.Jūsų SKYPE kontaktai?:ernestas5522 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ace_Bic 2 Parašė Sausis 27, 2015 1.Jūsų klano pavadinimas?: Lithuania 2.Kiek jūsų klane žaidėjų?: 11 3.Kuom jūsų klanas yra ypatingas?: visi vėrhai aš vienas tik 20 ligio(mažas) 50 laimėtu kw iš 48 4.Jūsų SKYPE kontaktai?:ernestas5522 Įrašytas į sąrašą, lauk naujų narių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose