Edvinas_Psy 31 Parašė Rugsėjis 6, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė :E`Psy Kokios pagalbos jums reikia :Apgavo žmogus Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą :Tiesiog susitarėm kad aš jam duodu 30k ir jis atstato nrg-500 ir atiduoda man. Visi įrodymai yra. Būtų malonu kad gražintumėt pinigus. Žmogus tiesiog atsijungė... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Prime 7 Parašė Rugsėjis 6, 2015 Nubausti tokį apgavika ir + pasakė kad atiduos NRG Marcus_Sullivan 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Weed 3 Parašė Rugsėjis 6, 2015 Nesamone kažkokia, kodėl pats atstatyti negalėjai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Psy 31 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Nesamone kažkokia, kodėl pats atstatyti negalėjai? Nes jis pats turėjo atstatyt ir man atiduot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose