Turbo_Denny 1 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė: Turbo_Denny Kokios pagalbos jums reikia: Man reikia pagalbos tokios:Man reikia,kad savininkai būtų prisijungę kurie leistu pasiekimą įvygdyti. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo proglemą: Atėjau i serverį ivygdžiau gal kokius 20 pasiekimus ir žiuriu yra "Nužudyti savininką" pasižiuriu nera savininko.2,3 d. laukiau dar vis nera.Man tik šis dalykas kliūna Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Psy 31 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Dėl to ir yra sunkus šis pasiekimas , kad jį turi pagauti ir dar nužudyti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Žmogau jei būtų lengva taip padaryti ir būtų SAVININAKAI aktyvūs ir juos visi matytų ne vien forume o ir žaidime tai nebūtų tokios misijos kaip - Nudžudyti SAVININKĄ - Esu čia naujokas ir aš neverkšlenu del tokio dalyko bus laikas bus pergalė kad nušoviau juos del pasiekimų dabar jei visi verktų ir nekestų šio serverio tirkai manau nieks nežaistų Pabūk ramus ir kokę dieną sekmadienį ar šeštadienį pamatysi juos nes jiems bus lasiva diena gal jie turi irgi gyvenimą ir turi darbą merginas ir visa kita Galvok galva o ne *cenzūra*na Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 10, 2015 Savininkai yra aktyvūs. Kartais diena kartais naktį. Reikia nutaikyti progą. Šis pasiekimas nėra vienas iš lengviausiu. Nepasakyčiau, kad savininkai yra neaktyvus jie nedarytu atnaujinimų ar kitų patobulinimų serverio, jei nebūtų aktyvūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose