Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Yo, taigi šiandien neturėdamas ką veikti pagaminau avatarų biški. Avatarų tematiką yra Lietuviško hip hopo atlikėjai, jų dydis galbūt kiek ir nestandartinis, bet galbūt patiks jums tas dydis. http://imgur.com/a/WaqEq Taipogi galite pakomentuoti temoje, kokios tematikos avatarų norėtumėte. Taip pat jeigu negailite paspauskite PATINKA mygtuką. Demo_Bumer Tomas_Puzs Aušrinė_Meow 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 WOW, čia tai avatarai seni Šaunuolis, sekmės tobulėjant. Ir jei geli ikelk su mašinom kokiu Srr negaliu +R3P limitas :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Kai kurie man patiko labai net,šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Sausis 28, 2015 ŽAIRIAI VISI GERI TIK TAS SU*cenzūra*AS DYDIS..... dw padaryk didesnius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Man šie mažo tipo avatarai nepatinka,man patinka didėli,bet pas tau gražus,sėkėms tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip čia atlikėjai, o avatarai ne kokie, kažkokie per maži (ne dydyje esmė, pats paveikslėlis ne kažką) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Dydis tikrai labai keistas, galėjai daryti kiek didesnius, na bet nieko.. Čia atlikėjai, galėjai pervadinti kiek kitaip. Ir kiek matau didžiausioji dalis fotkių yra iš nesenai vykusių hip hop apdovanojimų.. MALACY, jei leis rep paspausti - paspausiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 28, 2015 Labai gražūs tie avatarai, tačiau mane dydis irgi nepatiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip čia atlikėjai, o avatarai ne kokie, kažkokie per maži (ne dydyje esmė, pats paveikslėlis ne kažką) Normalus žmonės skaityti pavadinimus irgi moką. užsidėjau avatarą tava Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip čia atlikėjai, o avatarai ne kokie, kažkokie per maži (ne dydyje esmė, pats paveikslėlis ne kažką) Temos pranešimą visą perskaityk:) Dydis tikrai labai keistas, galėjai daryti kiek didesnius, na bet nieko.. Čia atlikėjai, galėjai pervadinti kiek kitaip. Ir kiek matau didžiausioji dalis fotkių yra iš nesenai vykusių hip hop apdovanojimų.. MALACY, jei leis rep paspausti - paspausiu. Aha. VISIEMS dėl dydžio, man darant didesnius avatarus nesigauna, kad jie užimtu ~50kb, vis būna daugiau... :/ Būtų galima drąsiai daryti didesnio dydžio (pvz: 150x250), jei būtų galima dėtis didesnio dydžio avatarus nei 50kb. Aušrinė_Meow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Puzs 4 Parašė Sausis 28, 2015 Gražūs ,bet galėjai didesnį didį padaryt. Davai man kokį su Micro padaryk ir į PM numesk. LIMITĄ sudėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 28, 2015 Vien dydis levas, mano nuomone man visiškiai nepatiko žiurėk daugiau pamoku ir manau geresniu padarysi o dabar Like tikrai gaila už toki darba Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Vien dydis levas, mano nuomone man visiškiai nepatiko žiurėk daugiau pamoku ir manau geresniu padarysi o dabar Like tikrai gaila už toki darba Ouuu, skaudžiai čia. :x Nepyk profesionale. Nuo dydžio priklauso, kad aš visiškai nieko nemoku taip? Aušrinė_Meow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demo_Bumer 6 Parašė Sausis 28, 2015 sw,nice one Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Didesni !!! (LINKE VIRŠUJE) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 28, 2015 Grazus O_o saunuolis, sekmes toliay kuriant, jei zinoma kursi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Grazus O_o saunuolis, sekmes toliay kuriant, jei zinoma kursi. Žinoma kursiu, tik siūlykit tematikas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 28, 2015 Gražūs Rep'u avatarai, kad jų gerbėjai tikrai patiks jiems. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 28, 2015 pagrobeu vieną ;ppp padaryk su LT, Domu ar dar kuo nors (arba nemačeu aš jų xd) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 WOW. Šaunus avatarai šaunuolis kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 :ooo radau ko ieškojau Mldc gražūs avatarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose