Demo_Bumer 6 Parašė Sausis 28, 2015 Sveiki,aš esu m8n,driftinu lfse ir šiaip kokį šūdą keliu.o čia mano komanda LFS TBEAT,ją rasite ir facebooke Gerardas_Kawaii Danillo_Karpiz Aiva_Bicas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Gražiai, kaip ir visuomet (y) Lauksiu naujų video tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Čia drift game ar kas ? Nes nelabai supratau ar GTA Labai gerai driftini matosi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ink_Smash 11 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas,neblogai driftini pats esu lošęs lfs ir man patiko,jei žinai Žemaitį tai jis OP drifteris .Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Čia drift game ar kas ? Nes nelabai supratau ar GTA Labai gerai driftini matosi LFS: Live for speed. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 28, 2015 Man patinka. Laukiam vėl naujų video ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Na ispudingas driftas,tačiau jau turiu savo numylėtini Edva_Hesnas sėkmės tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demo_Bumer 6 Parašė Sausis 28, 2015 Na ispudingas driftas,tačiau jau turiu savo numylėtini Edva_Hesnas sėkmės tobulėti. ta prasme,kad jis sampe driftina,o aš lfs,čia vapšie 2 skirtingi dalykai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Na ispudingas driftas,tačiau jau turiu savo numylėtini Edva_Hesnas sėkmės tobulėti. Edva driftina SA:MP'e, Demo (m8n) driftina LFSe. - du skirtingi dalykai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demo_Bumer 6 Parašė Sausis 28, 2015 Edva driftina SA:MP'e, Demo (m8n) driftina LFSe. - du skirtingi dalykai... o tu mano žodžių nekopijuok :D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Na gražiai, tik išpradžiu nelabai supratau koks čia game.. Sekmės su komanda. Šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demo_Bumer 6 Parašė Sausis 28, 2015 Sveikas,neblogai driftini pats esu lošęs lfs ir man patiko,jei žinai Žemaitį tai jis OP drifteris .Sekmės. yra ir geresnių už jį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) o tu mano žodžių nekopijuok :D Tuo pačių laikų parašėm. :x Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) nu zaibys Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Arnis_Selfie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 28, 2015 Tikrai gražiai atrodo tavo drift. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Wow tikrai labai gražiai atrodo aš taip nemokėčiau drift. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogas tikrai driftas, bei pats geimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 28, 2015 Gerulis drift'as lauksiu daug video tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 4, 2015 Graziai padriftinai saunu as taip gerai nemoku sekmes tau driftinant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vaidas_Smithas 1 Parašė Vasaris 4, 2015 Galėtum man nebeprimint LFS kai pažiūrių tai ir užsinori vel persisiūst P.S gerai driftini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose