Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Būtų labai gerai, kad padarytumėt, kad leistu pirkti kreditus iš kitų šalių. Nes dabar šiaip nemažai kas iš kitų šalių ir nori nusipirkti, bet niekaip nesigaus. Atsiprašau jau jei būtų toks pasiūlymas dėl idėjos rašom ar sutinkat ar ne?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nesilankau_Čia 6 Parašė Sausis 28, 2015 Taigi dar tik serverio pradžia ateityje padarys ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Aš UŽ, bet tu dar biški palauk nes serveris neseniai startaves, jie neturi 10 ranku ir 10 koju.. neskubėkim gyvent, ir bukim kantrus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Crupynas 0 Parašė Sausis 28, 2015 sutinku, bet dar projekto tik pradžia, tai galbūt greit ar neužilgo bus toks dalykas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Žmonės Aš nieko ir nesakau, kad jau čia blabla .. Tiesiog pasakiau savo idėja ir viskas. Tai gerai, kad bus tiesiog parašiau, kad nepamirštų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Aš už šia įdėja,manau tai ir taip padarytu,nes kuo daugiau lt eina jeims tuo geriau UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Ltu 1 Parašė Sausis 28, 2015 Sutinku tikrai reike tokios idėjos . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Aš už šia įdėja,manau tai ir taip padarytu,nes kuo daugiau lt eina jeims tuo geriau UŽ Visiems čia kur geriau tik šaibų gaut. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 28, 2015 Sutinku bet manau kad dar reiktu su bar cod padaryti kad eitu atsispauzdinti ir kokioi maximoi nusipirkti kreditu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Sutinku bet manau kad dar reiktu su bar cod padaryti kad eitu atsispauzdinti ir kokioi maximoi nusipirkti kreditu Tas tai nelabai reikalingas yra per banką dar galimas ir sms reikia. SMS IR BANK svarbiausiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Geras pasiulymas,nors man nereikia tik pritariu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Geras pasiulymas,nors man nereikia tik pritariu. Man reik, bet čia ne tik del savęs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 ATSIPRAŠAU PALAGINO KOMPAS... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 28, 2015 Šis dalykas būtinai bus padarytas nes tikrai yra žaidėjų kurie žaidžia gyvenantis užsienyje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 28, 2015 Manau tikrai pravers šita idėja tai ir padarys ją laikui bėgant , nereik skubėt o jai ištiesu serveris nesenai startavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 28, 2015 Mano manymu,bus su laiku,nereikia nervuotis. P.s padarykit grc,man tuoj reikes xd Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 28, 2015 Manau taip ar taip savininkai tai padarys. O šiaip už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose