Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Taigi.. Ne vienas žmogus mane kvietėsi į skype prašydamas jog aš jam numesčiau stockų, realiai nenorėdamas mėtyti kažkokių tinklapių paprastai pasakiau jog pasiimsiu ir sukursiu temą kur vis kelsiu kažkokius stockus. Ten tie visi pro photoshoperiai net nestumkit, žinau jog jūs randat ir žinot, na, bet yra ir naujų šitoje rinkoje kuriems po biški padėsiu. Iškarto pasakau, visas fotkes ieškau : tumblr.com Įvairūs, atsisiuntimo linkas : http://www62.zippyshare.com/v/V1wbxhbi/file.html Pamatysiu jog čia kažkam tikrai reikia daugiau stockų vis atnaujinsiu temą, ačiū. Igor_Strelk Dvl Gang Ignas Bandito 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogų yra. Parsipumpavau ir paspaudžiau patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 O mldc,kad pasidalinai būtinai parsisiusiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 28, 2015 Visai gražus stockai daviau rep mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 O mldc,kad pasidalinai būtinai parsisiusiu. Nei tu siūsies nei tu ką.. MLDC Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 28, 2015 Ačiū Markeri už stockus, pats daugiausia ieškausi tumbrl, yra keletas matytų , bet panaudosiu . Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui Markeri,dabar siusiu mldc jog pasidalinai garderobu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Dekui paiimsiu reiks panaudot dabar, padaryt avataru Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 28, 2015 Naudokit į sveikatą kas čia tikrai naudos.. Nedėkokit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui už stockus. Pasirodė mano keli darbeliai iš šitų stocku. Sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornis_Melo 7 Parašė Sausis 28, 2015 Yra gerų, todėl pasiliksiu - ačiū, kad įkėlei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 29, 2015 Žinai , nors ir nesinaudoju PS ar kitomis programomis , aš juos paiimsiu . Į tlefoną , bus nauju paveiksliukų . ačiū . YRa neblogų tikrai . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aladin_Madafaka 12 Parašė Sausis 29, 2015 Dėkui už stockus, tikrai reiks panaudoti, bet jei gali dar pasidalink, nes manau ne man vienam jie pravestu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 30, 2015 Panaudosiu, kuomet prisėsiu prie photoshopo ;> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose