Domka_Lexco 114 Parašė Rugsėjis 26, 2015 ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domka_Lexco Trumpas sukurto darbo aprašymas : Tiesiog mano darytų avatarų kolekcija. UPDATE 0.0.1 Dwayne Bond Don_Salvatore(Alahas) Thomas'Williams 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Rugsėjis 29, 2015 Avatarai tikrai keli yra gražūs man vienas iš jų patiko dabar jį ir bėgsiu užsidėti nes tikrai prilipo prie širdies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 29, 2015 Avatarų stockai ir dydis gražūs. Bet rėmeliai tokie nusibodę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guga_Buga 60 Parašė Rugsėjis 29, 2015 Šitie avatarai ne tavo. Visi avatarai ištraukti iš kito projekto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 1, 2015 Yra idomiu. Graziai, mldc aciu,kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Spalis 3, 2015 Yra idomiu. Graziai, mldc aciu,kad daliniesi. Dėkui, į sveikatą Šitie avatarai ne tavo. Visi avatarai ištraukti iš kito projekto. Avatarai tikrai mano, norėčiau jog parašytum į PM man iš kokio projekto jie ištraukti, galimas daiktas jog pats juos ten įdėjau arba kažkas kopijuoja nuo manę. Avatarų stockai ir dydis gražūs. Bet rėmeliai tokie nusibodę. Kitą UPTADE bandysiu kažką naujo, dėkui už kritiką. Avatarai tikrai keli yra gražūs man vienas iš jų patiko dabar jį ir bėgsiu užsidėti nes tikrai prilipo prie širdies. Dėkui, naudok į sveikatą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Spalis 3, 2015 aciu uz avatarus like nespausiu, ne ne pasigailesiu paspausiu ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The~faster 5 Parašė Spalis 4, 2015 Gražus, paimsiu vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose