Domka_Lexco 114 Parašė Rugsėjis 26, 2015 ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Domka_Lexco Trumpas sukurto darbo aprašymas : Tiesiog mano darytų avatarų kolekcija. UPDATE 0.0.1 Deivis_Deividukas Don_Salvatore(Alahas) Dwayne Bond 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Rugsėjis 29, 2015 Avatarai tikrai keli yra gražūs man vienas iš jų patiko dabar jį ir bėgsiu užsidėti nes tikrai prilipo prie širdies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 29, 2015 Avatarų stockai ir dydis gražūs. Bet rėmeliai tokie nusibodę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guga_Buga 60 Parašė Rugsėjis 29, 2015 Šitie avatarai ne tavo. Visi avatarai ištraukti iš kito projekto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 1, 2015 Yra idomiu. Graziai, mldc aciu,kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Spalis 3, 2015 Šią dieną 2015-10-01 į 19:11, Danielius_Molokovv rašė: Yra idomiu. Graziai, mldc aciu,kad daliniesi. Dėkui, į sveikatą Šią dieną 2015-09-29 į 14:14, Guga_Buga rašė: Šitie avatarai ne tavo. Visi avatarai ištraukti iš kito projekto. Avatarai tikrai mano, norėčiau jog parašytum į PM man iš kokio projekto jie ištraukti, galimas daiktas jog pats juos ten įdėjau arba kažkas kopijuoja nuo manę. Šią dieną 2015-09-29 į 14:13, Fernando Black rašė: Avatarų stockai ir dydis gražūs. Bet rėmeliai tokie nusibodę. Kitą UPTADE bandysiu kažką naujo, dėkui už kritiką. Šią dieną 2015-09-29 į 14:11, Kasparas rašė: Avatarai tikrai keli yra gražūs man vienas iš jų patiko dabar jį ir bėgsiu užsidėti nes tikrai prilipo prie širdies. Dėkui, naudok į sveikatą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Spalis 3, 2015 aciu uz avatarus like nespausiu, ne ne pasigailesiu paspausiu ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The~faster 5 Parašė Spalis 4, 2015 Gražus, paimsiu vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose