Wayne_Hoisington 11 Parašė Sausis 28, 2015 Sukūriau pats. Vertinkite. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 28, 2015 Gal ir visai nieko, tačiau mano manymu per didelis .. Sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Gražus tekstas labai geras ir ta karūną tokia gera. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 28, 2015 Gal visai ir nieko,bent jau man toks neryškus kaškaip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip neblogas, tik galėjai labiau paryškint. Šaunuolis.P.S Sukurk koki su tekstu "GreenSide" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 28, 2015 Per daug paprastas parašas , galėtum daugiau efektų pridėti o čia užrašas ir paveikslėlis. Sėkmės tobulėjant , niekada nevėlu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wayne_Hoisington 11 Parašė Sausis 28, 2015 Dėkui už pastabas. GAl ir sukurčiau su GreenSide kažką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 28, 2015 Labai gražus darbas tik biški reiktu sumažinti manau ir visakas ok bus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 LAbai gražus tačiau man H raidė nelaai patino,mažai kas atpažystu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Sausis 28, 2015 Gan įdomus parašas, bet matau tik patobulintą tekstą ir karūną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Man tai primena drabužių firmas Naujas prekinis ženklas Bet šiaip gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose