White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Ateities Amerika yra atradusi puikų nusikalstamumo suvaldymo įrankį. Vieną naktį metuose leidžiami bet kokie nusikaltimai – už juos nebaudžiama. Per tas dvylika valandų, kai nedirba nė viena policijos nuovada, ligoninė ar bet kuri kita viešosios tvarkos palaikymo tarnyba, žmonės išlieja visą viduje susikaupusį įtūžį ir likusias 364 dienas visuomenėje vyrauja tvarka, harmonija, draugiškumas bei tarpusavio supratimas. Tiesa, jei esi ne nusikaltėlis, o potenciali auka, ši naktis gali tapti baisiausiu (ir paskutiniu gyvenime) košmaru. Šįkart žudynių nakties košmaras viduryje miesto užklumpa jauną porą, skubėjusią namo pas vaikus, kuomet automobilyje baigėsi degalai. Netrukus jų kelias susikerta su žmogumi, trokštančiu atkeršyti už sūnaus nužudymą bei motina ir dukra, bėgančiomis nuo jų namus suniokojusių ir kraujo trokštančių vandalų gaujos.Netikėtai susitikę, jie privalės suvienyti jėgas, nes tik veikdami kartu gali tikėtis, kad pavyks išvengti baisiausios lemties ir gyviems sulaukti patekančios saulės. Filmo Trailer'is Dovydas_Bumeris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Opaaa gerulis filmas, autobusas degantis pravaro :DD su kirviais vaiko geras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DexinoZ 0 Parašė Gruodis 22, 2014 Geras , šitas , patariu žiūrėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Mačiau afigenai įdomus patariu visiems pasižiuret ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
EmilisArt 1 Parašė Gruodis 22, 2014 (redaguota) Zjbs. Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 4, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 O šitą filmą jau visai senokai mačiau, ką galiu pasakyti jog filmas visai neblogas, įtrauks visus tuos kuriems patinka veiksmas, o ne tos nuobodžios sekundės kur būna romantiniuose filmuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 22, 2014 Reikės rytoj pasižiūrėti arba šiandien. Šiandien Lucy žiūrėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Gruodis 22, 2014 Žiauriai geras filmas, patariu visiem pažiūrėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gruodis 22, 2014 *cenzūra* žinau šitą belenkuoks jis man jis labai patikdavo dbr nelabai, siūlau tikrai visiem pažirėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daz_Daison 7 Parašė Gruodis 22, 2014 Labai geras filmas! Patariu visiems pasižiūrėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Bumeris 5 Parašė Gruodis 22, 2014 Mačiau pirma ir šita dalis abi geros žiauriai, patariu kitiems pažiūrėt Tomy_Morello Lukas_Markeris 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Eastbrooks 16 Parašė Gruodis 22, 2014 Ką tik atsisiunčiau ir einu žiūrėt tikrai vien nuo trilerio suviliojo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 22, 2014 Nelabai man tokie filmai. Bet manau tikrai kažkas susidomės. Ernis_Kėšas Mindaugas_Parkour 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Na aprašymas sudomino bei jūsų komentarai padėjo apsispręsk, kad teks pasižiūrėti. Na man atrodo aprašymas kopijuotas, nes šriftas vienoje vietoje vienoks, kitoje – kitoks. Anyway, esmė tame, kad pasidalinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Gruodis 22, 2014 Jau matęs šitą filmą, tikrai vertas dėmesio, įdomus . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Na aprašymas sudomino bei jūsų komentarai padėjo apsispręsk, kad teks pasižiūrėti. Na man atrodo aprašymas kopijuotas, nes šriftas vienoje vietoje vienoks, kitoje – kitoks. Anyway, esmė tame, kad pasidalinai. Taip, tu teisus aš aprašymą kopijavau, nes nebūčiau taip visko gerai bei puikiai kaip čia aprašęs, bet tikslas pas mane nebuvo tik aprašyti ar pristatyti filmą, aš tiesiog norėjau pasidalintu tokiu filmu, kurį kiek čia matau žiūrėję. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 22, 2014 Na gal būs geras filmas reiks pažiurėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Vienas iš geriausiu mano matytu filmų patariu tiems kurie nematė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Storm 8 Parašė Sausis 21, 2015 mačiau šitą,gan geresnė nei pirmoji dalis. Gal bus trečia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 22, 2015 Nesu matęs šiuo filmo reikės tikrai pažiūrėti koki vakarą, ačiū jums. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Din 15 Parašė Sausis 24, 2015 Opa iš treilerio atrodo tikrai geras, dq kad pasidalinai reikės pažiūrėt Ošia 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus filmas-i šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose