Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 Tai va, pats noriu patradint ir gal jūs surasit žmones kurie nori tradint tai va . Hmmm.. Gal kas nori Chroma case turiu ir reik? Nes aš noriu ištradint chroma case į gun skinus/ą... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Norėčiau steam nick motti,gali pakviest susikalbėsim susitarsim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Norėčiau steam nick motti,gali pakviest susikalbėsim susitarsim Pakviečiau. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 28, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Šaunu, bet gaila neturiu cs go.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 Šaunu Tu eik su tais savo freepost'ais nevykeli. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) UP Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Ir be to, yra prikelti mygtukas. Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 28, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Kasnors ????!!! Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 28, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Mano ginklai • AK-47 | JAGUAR - 13 € • M4A1 - S | BASILISK - 1€ • AWP | PIT VIPER - 4€ Siūlyk jeigu norėsi kašką Redaguota Sausis 28, 2015 Matt_Outsidee Jim_Morrison 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornis_Melo 7 Parašė Sausis 28, 2015 Šaunu, kad yra tokai tema, kur gali susirasti trade, bet aš to nedarau - only bets! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Faker 0 Parašė Sausis 28, 2015 Mano ginklai • AK-47 | JAGUAR - 13 € • M4A1 - S | BASILISK - 1€ • AWP | PIT VIPER - 4€ Siūlyk jeigu norėsi kašką O_O Į pm. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Džiumbras_Valiėrka 5 Parašė Sausis 28, 2015 chroma case turi ir nerandi kas norėti jos už skinus ? nueik į puslapį csgolounge ir susirasi tikrai ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 28, 2015 Pakviesk i draugus rytisk1 pasitreidisim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Iš naujo , nes naujas ginklas • AK-47 | JAGUAR - 19 € -Minimal Wear Kviečiam op op : http://steamcommunity.com/id/sreozq125/ Kaip pakvesitė iš kart į SMS nicką savo Redaguota Sausis 28, 2015 Matt_Outsidee Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mynthon_Fresh 2 Parašė Sausis 28, 2015 Turiu Ak-47 Redline FT ir AWP Corticera MW. Jeigu sudominau, į A.Ž. Fish_Salad 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Makko_Cruz 0 Parašė Sausis 28, 2015 Tai, kad jūs tradinti nemokat. Siūlot savo dėžes, o prašot brangių skinu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Sausis 28, 2015 Mano ginklai AK - Redline ( 9$+ ) USP - Caiman ( 4$ ) Glock - 18 Water elemental ( 4,5$ ) + NameTag - Putin - 18 | Vodka Style M4A1 - S | Atomic Alloly ( 3,5$ ) Ir dar lievesnių itemų kitokių ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Naujas ginklas : AWP | BOOM - 19 € -Minimal Wear http://steamcommunity.com/id/sreozq125/ Stickers : Fnatic ( Holo ) Stickers : Cologne 2014 , Drug War Veteran ( krč GANJA ♥ ) Redaguota Sausis 29, 2015 Matt_Outsidee Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Sausis 31, 2015 Mano ginklai: M4A1-S | Boreal Forest [Minimal Wear] [0,47€] Glock-18 | Death Rattle [Minimal Wear] [0,11€] StatTrak™ P2000 | Ivory [Well-Worn] [0,20€] P250 | Metallic DDPAT [Factory New] [0,09€] Mano dėžės: Huntsman Weapon Case [0,07€] Operation Phoenix Weapon Case [0,17€] eSports 2014 Summer Case [0,05€] Nieko gero, bet vistiek pasidalinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose