Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 4, 2015 NKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Baluchin Trumpas sukurto darbo aprašymas : ponel Edwa_Nmz Misha_Morozov Jony_Jons 5 kiti 8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Spalis 4, 2015 Labai gražūs darbai paimsiu viena su gaujom. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Spalis 4, 2015 Grazu pasijimsiu bet like nespausiu not paspausiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The~faster 5 Parašė Spalis 4, 2015 Visai gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Spalis 4, 2015 Gražūs labai parašai,būtų gerai,kad padarytum su daugiau darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 4, 2015 Gražūs labai parašai,būtų gerai,kad padarytum su daugiau darbų. Parašyk man į AŽ kokius darbus būtent įrašyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Spalis 5, 2015 Gražūs parašai, tik spalvas pradėk derint, vienur normaliai, kitur vpš iš oro mėlyna :? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Samra 8 Parašė Spalis 5, 2015 niblogi tokie visai, padarytum pagal užsakyma? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 5, 2015 Man patiko su administracija pasiimu sekmes darant kitus darbus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Spalis 7, 2015 nu zjbys kad gaminat, kuriat ir pns. pvz man tavo parasas gadycinis. Bet blia kai dedat teksta darbuose tai nededat lietuvisku raidziu kur reikia, dedat kur nereikia. Rimtai, nebestumkiy, pa siieskokit kurie gali taisyti klaidas. Nes hujne kai darbas geras o tekstas viska *cenzūra* :-D Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kuba_Bako 39 Parašė Spalis 7, 2015 nu zjbys kad gaminat, kuriat ir pns. pvz man tavo parasas gadycinis. Bet blia kai dedat teksta darbuose tai nededat lietuvisku raidziu kur reikia, dedat kur nereikia. Rimtai, nebestumkiy, pa siieskokit kurie gali taisyti klaidas. Nes hujne kai darbas geras o tekstas viska *cenzūra* :-D Man asmeniškai jo visi darbai per daug prasti ir aš būdamas jo vietoi prasyčiau, kad patarimu duotu arba ivertintu kažkas, nes nieko nemokėdami žmonės nori pinigų, reputacijos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dynomite_Dizzle 60 Parašė Spalis 7, 2015 Paprasti tokie, bet gan neblogai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logan_Wilson 999 Parašė Spalis 9, 2015 Visai neblogi parašai, manau vieną paimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bendziaks Orbit 330 Parašė Spalis 9, 2015 Neblogi, bet fontai tai padėk dieve, pakviesi į skype numesiu geresnių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Samra 8 Parašė Spalis 9, 2015 MAN TAI LABAI PATIKO Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Spalis 9, 2015 Pirmi trys gražiausi, o kiti du likusieji, šriftas nepatiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose