Demo_Bumer 6 Parašė Sausis 28, 2015 DanilloKarpiz siautėjam mano balsas nixuja netinka (boosta varau) Aiva_Bicas Aušrinė_Meow 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Mano pačio tarimas, man pačiam keistas :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Naujojs repo žvaigždės ane? Šaunuoliai reperiai, gražiai sudainavot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Demo_Bumer 6 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Naujojs repo žvaigždės ane? Šaunuoliai reperiai, gražiai sudainavot. kažką bandom Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 28, 2015 Wow,smagu,jog moki dainuoti,nes pavyzdžiui aš tai nebiškio nemoku gera foninė daina man patiko labai,sėkmės tau aukštinant balsą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 28, 2015 (redaguota) Sekmės tobulėjant. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Sausis 28, 2015 Sekmės tobulėjant. Ačiūū, ryt kažką naujo susuksim. Aušrinė_Meow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose