Deividas 23 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 18:59, Tadas_Bass rašė: Aš moku priimt kritiką iš tų kurie supranta kažką apie p.s o ne tų kurie yra žali ateina ir rašo beleką nors nieko išvis nesupranta :DDD. Suprantu tiek kiek reikia, o, kad suprast jog čia nk absoliučiai nepadaryta apart prispalvinimo didelio talento nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 18:53, Tadas_Bass rašė: NA PRO GFX'ERI nevykeli tuoj viską paaiškinsiu Efektų? 0 efektų šitame darbe GreenSide? čia išvis yra tik tas kitas typo background jog šitam tik projekte darau ir jog nevogtų Dydis? - ne tavo durnai galvai suprast, dydy renkiesi kokį nori pagal render Rėmelių? specialiai jų nedėjau nes yra bg todėl nevykėli gali slyst iš čia. Šią dieną 2015-01-28 į 18:59, Tadas_Bass rašė: Aš moku priimt kritiką iš tų kurie supranta kažką apie p.s o ne tų kurie yra žali ateina ir rašo beleką nors nieko išvis nesupranta Išmok nusileisti "Kvailesniems" žmonėms,ir nekelk čia intrigų. Šią dieną 2015-01-28 į 18:55, Tadas_Bass rašė: Pertrauka ~ 4-5 mėnesiai . greitu metu normalų padarysiu nes šitą dariau tik taip sau 5 min užtrukau , Kiekviena grafikos darbą reikia dirbti kruopščiai,nes gausis nekaip :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 89 Parašė Sausis 28, 2015 Gražus darbas man patiko , šaunuolis Tadai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogai padaryta kaip po pertraukos. Šaunuolis. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 19:06, Micheal_Shadow rašė: Išmok nusileisti "Kvailesniems" žmonėms,ir nekelk čia intrigų. Kiekviena grafikos darbą reikia dirbti kruopščiai,nes gausis nekaip :/ Joo šitą dalyką žinau.. kitas darbas bus darytas tikrai ilgiau laiko ir gražiau , dabar mėginu viską prisiminti, greitu metu jai viskas gerai išeis padarysiu naują darbą ir normalų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Gražus, bet labai paprastas, tokį galėtų padaryi ir žmogus kuris moka tik basics. Bet sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose