Deividas 23 Parašė Sausis 28, 2015 Aš moku priimt kritiką iš tų kurie supranta kažką apie p.s o ne tų kurie yra žali ateina ir rašo beleką nors nieko išvis nesupranta :DDD. Suprantu tiek kiek reikia, o, kad suprast jog čia nk absoliučiai nepadaryta apart prispalvinimo didelio talento nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 28, 2015 NA PRO GFX'ERI nevykeli tuoj viską paaiškinsiu Efektų? 0 efektų šitame darbe GreenSide? čia išvis yra tik tas kitas typo background jog šitam tik projekte darau ir jog nevogtų Dydis? - ne tavo durnai galvai suprast, dydy renkiesi kokį nori pagal render Rėmelių? specialiai jų nedėjau nes yra bg todėl nevykėli gali slyst iš čia. Aš moku priimt kritiką iš tų kurie supranta kažką apie p.s o ne tų kurie yra žali ateina ir rašo beleką nors nieko išvis nesupranta Išmok nusileisti "Kvailesniems" žmonėms,ir nekelk čia intrigų. Pertrauka ~ 4-5 mėnesiai . greitu metu normalų padarysiu nes šitą dariau tik taip sau 5 min užtrukau , Kiekviena grafikos darbą reikia dirbti kruopščiai,nes gausis nekaip :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 28, 2015 Gražus darbas man patiko , šaunuolis Tadai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 28, 2015 Neblogai padaryta kaip po pertraukos. Šaunuolis. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 28, 2015 Išmok nusileisti "Kvailesniems" žmonėms,ir nekelk čia intrigų. Kiekviena grafikos darbą reikia dirbti kruopščiai,nes gausis nekaip :/ Joo šitą dalyką žinau.. kitas darbas bus darytas tikrai ilgiau laiko ir gražiau , dabar mėginu viską prisiminti, greitu metu jai viskas gerai išeis padarysiu naują darbą ir normalų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Mcclure 0 Parašė Sausis 28, 2015 Gražus, bet labai paprastas, tokį galėtų padaryi ir žmogus kuris moka tik basics. Bet sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose