And Morello 51 Parašė Sausis 28, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Morello • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia kad kas nors numestumėte iš kur parsisiūsti Photoshop CS6. Tik normalų o ne fuflo, ten buvau seniau radęs užima apie 2GB ir tikrai geras photoshop • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : - Freeposteriai nedryskite komentuoti be reikalo. Padėjusiam like limitas ••• Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 28, 2015 Va imk aš šnd iš čia siunčiausi geras ps Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 28, 2015 Va imk aš šnd iš čia siunčiausi geras ps Atleisk, bet nepadėjai. Fuflo čia. Sėkmės toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 28, 2015 Siūskis PhotoShop CC 30 dienų trail'ą, iš photoshop.com jei neklystu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 28, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Morello • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia kad kas nors numestumėte iš kur parsisiūsti Photoshop CS6. Tik normalų o ne fuflo, ten buvau seniau radęs užima apie 2GB ir tikrai geras photoshop • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : - Freeposteriai nedryskite komentuoti be reikalo. Padėjusiam like limitas ••• Atsisiūsk PHOTOSHOP iš adobe.com,kaip sakė Karolis,o vėliau iš youtube parsisiūsi crack... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vuzas 3 Parašė Sausis 28, 2015 Na jeigu vis dar reikia. http://www.failai.lt/3w7olb6e6q4j/Adobe_Photoshop_CS6_13.0.1_Final_Multilanguage_-_[ChingLiu].rar.torrent 1.Išjungi interneta. 2.Paleidi setupa. 3.Pasirenki trial versija ir įrašai. 4.Irašai update,ir ikeli crack. 5. Isijungi interneta,ir turi pilna,legalu photoshop cs6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose