And Morello 51 Parašė Sausis 28, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Morello • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia kad kas nors numestumėte iš kur parsisiūsti Photoshop CS6. Tik normalų o ne fuflo, ten buvau seniau radęs užima apie 2GB ir tikrai geras photoshop • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : - Freeposteriai nedryskite komentuoti be reikalo. Padėjusiam like limitas ••• Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 28, 2015 Va imk aš šnd iš čia siunčiausi geras ps Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 20:49, Pro_Rokas rašė: Va imk aš šnd iš čia siunčiausi geras ps Atleisk, bet nepadėjai. Fuflo čia. Sėkmės toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 28, 2015 Siūskis PhotoShop CC 30 dienų trail'ą, iš photoshop.com jei neklystu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 28, 2015 Šią dieną 2015-01-28 į 20:48, And_Morello rašė: ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Morello • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia kad kas nors numestumėte iš kur parsisiūsti Photoshop CS6. Tik normalų o ne fuflo, ten buvau seniau radęs užima apie 2GB ir tikrai geras photoshop • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : - Freeposteriai nedryskite komentuoti be reikalo. Padėjusiam like limitas ••• Atsisiūsk PHOTOSHOP iš adobe.com,kaip sakė Karolis,o vėliau iš youtube parsisiūsi crack... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vuzas 3 Parašė Sausis 28, 2015 Na jeigu vis dar reikia. http://www.failai.lt/3w7olb6e6q4j/Adobe_Photoshop_CS6_13.0.1_Final_Multilanguage_-_[ChingLiu].rar.torrent 1.Išjungi interneta. 2.Paleidi setupa. 3.Pasirenki trial versija ir įrašai. 4.Irašai update,ir ikeli crack. 5. Isijungi interneta,ir turi pilna,legalu photoshop cs6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose