Seba_Rusakov 59 Parašė Sausis 29, 2015 Taigi po labai ilgos pertraukos nusprendziau kazka sukurti ir del šio projekto darbelis neišėjo tobulai kaip norejau kadangi praktikos turiu daug o atsimenu labai mažai tai labai kažkas nuostabaus neišėjo krč vertinam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 29, 2015 Ahuenas darbas, gal nepaslaptis koks šriftas ? Belenkaip gražu, viskas tobulai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 29, 2015 wowww labai gražus parašas tobulėk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 29, 2015 Parašas visai nieko būtu jeigu nebūtu tos raudonos spalvos, o šiaip tai labai gražus, kaip po pertraukos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 29, 2015 Labai gražus GFX darbelyz, sekmės kuriant kitokius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 29, 2015 Ne koks tekstas išėjo, bei ne ką išvis darbas Seba_Rusakov 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 29, 2015 Na sebusia pamenu kaip tau mano apgailėtini ps darbai atrodė gražiai, nemaniau jog tau taip pasiseks šioje rinkoje. GRAŽU - ŠAUNUOLIS. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 29, 2015 Žiauriai gražus darbas, Seba.. Spaudžiu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Esc 2 Parašė Sausis 29, 2015 Sebūnia savam stiliuj. Tikrai gražu, mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Vo šita piešinuka aš laikau geru darbu, šitas tikrai man labai patiko. Šaunuolis. Sekmės tobulėjant. Rimtai respect Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 29, 2015 Teksta pagražint galėjai, o visi kita gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 29, 2015 Tikiuosi pameni bielkutį low tune drk pas kešą Apie darbą tikrai gražus,puiki idėja,paspausčiau like,limitas... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose