Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Jūsų vardas -Aurimas. Kiek jums metų -16 Metų. Jūsų nuotrauka - Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 29, 2015 Hmm. galvojau būsi vyresnis, bet anyway, sveikas malonu susipažinti. Frontas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Nu pgl ir "Teamspeak administratorius" prisistatė. Ne o šiaip sekmės tau gyvenime, bei serveryje. Tik nelabai supratau pričiom čia ta muzika? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas malonu Auri, sėkmes žaidime, bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Hmm. galvojau būsi vyresnis, bet anyway, sveikas malonu susipažinti. Tai sakai sendinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Nu pgl ir "Teamspeak administratorius" prisistatė. Ne o šiaip sekmės tau gyvenime, bei serveryje. Tik nelabai supratau pričiom čia ta muzika? Tiesiok klausiau šita daina tai ikeliau i prisistatima kadangi tai daina apie gražu givenima,kad kaškas susimastytu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 Sveix, sveix. Malonu. Matai jau sendina tavę, ah negražu :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas Auri , ei išties malonus žmogus , sekmės tau čia . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas Auri , ei išties malonus žmogus , sekmės tau čia . Stengiuosi būti tokių norių rodyti kitiems pavizdi ir gal kadanors su manimi elgsis taip pat Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 29, 2015 Labas malonu susipažinti sekmes srw. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Labas malonu susipažinti sekmes srw. Sveikas man taipogi labai malonu susipažinti Serveryje sekmės prireiks ir tau bei dydelės kantrybes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 29, 2015 Swx, drg linkiu tau didžiausios sėkmės šitame projekte, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 29, 2015 Nu tai sveiks Aurimai,užteks ir tiek,malonu susipažint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Swx, drg linkiu tau didžiausios sėkmės šitame projekte, Labai dėkoju DRG ;D Nu tai sveiks Aurimai,užteks ir tiek,malonu susipažint Sveikas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaunasis_Jaguaras 15 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, Auri, kiek kalbėjom teamspeak'e, pasirodei malonus ir draugiškas, tikiuos aš tau irgi toks pasirodžiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas, Auri, kiek kalbėjom teamspeak'e, pasirodei malonus ir draugiškas, tikiuos aš tau irgi toks pasirodžiau Ną taip tu pasirodei taipogi malonus Sveikas man taipogi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas , malonu susipažinti man su tavim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas , malonu susipažinti man su tavim. Sveikas,pagaliau gal nebesipyksime Kadangi tau aš ne tikikau tad nieko negaliu padaryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas malonu susipažinti sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas, Aurimai.Malonu su tavim susipažint, pagaliau tave išvidau Sekmės tau projekte bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 30, 2015 Labas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas, Aurimai.Malonu su tavim susipažint, pagaliau tave išvidau Sekmės tau projekte bei gyvenime. Sveikas,man taipogi malonu su tavimi susipažinti sekmės projekte ir tau Sveikas malonu susipažinti sėkmės žaidime. Sveikas man taipogi yra labai malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Labas, malonu. Sveikas,taipogi malonu.Patarymas argumentuok daugiau savo komentara kadangi už du žodžius busimi moderatoriai ispėjimus duos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Sausis 30, 2015 Zdarova Auri,eik lankyt kaše o ne samp grajink :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas Auri, sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose