Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Jūsų vardas -Aurimas. Kiek jums metų -16 Metų. Jūsų nuotrauka - Laisvas plotas jūsų mintims ir ne tik... - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tank_Eddye 51 Parašė Sausis 29, 2015 Hmm. galvojau būsi vyresnis, bet anyway, sveikas malonu susipažinti. Frontas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Nu pgl ir "Teamspeak administratorius" prisistatė. Ne o šiaip sekmės tau gyvenime, bei serveryje. Tik nelabai supratau pričiom čia ta muzika? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas malonu Auri, sėkmes žaidime, bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Šią dieną 2015-01-29 į 15:24, Tank_Eddye rašė: Hmm. galvojau būsi vyresnis, bet anyway, sveikas malonu susipažinti. Tai sakai sendinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Šią dieną 2015-01-29 į 15:25, Tony_Hatcch rašė: Nu pgl ir "Teamspeak administratorius" prisistatė. Ne o šiaip sekmės tau gyvenime, bei serveryje. Tik nelabai supratau pričiom čia ta muzika? Tiesiok klausiau šita daina tai ikeliau i prisistatima kadangi tai daina apie gražu givenima,kad kaškas susimastytu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 Sveix, sveix. Malonu. Matai jau sendina tavę, ah negražu :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas Auri , ei išties malonus žmogus , sekmės tau čia . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Šią dieną 2015-01-29 į 15:31, Sabas_Brown rašė: Sveikas Auri , ei išties malonus žmogus , sekmės tau čia . Stengiuosi būti tokių norių rodyti kitiems pavizdi ir gal kadanors su manimi elgsis taip pat Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 29, 2015 Labas malonu susipažinti sekmes srw. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Šią dieną 2015-01-29 į 15:34, Mariuz_Ganja rašė: Labas malonu susipažinti sekmes srw. Sveikas man taipogi labai malonu susipažinti Serveryje sekmės prireiks ir tau bei dydelės kantrybes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Sausis 29, 2015 Swx, drg linkiu tau didžiausios sėkmės šitame projekte, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 29, 2015 Nu tai sveiks Aurimai,užteks ir tiek,malonu susipažint Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 29, 2015 Šią dieną 2015-01-29 į 18:35, Misha_Morozov rašė: Swx, drg linkiu tau didžiausios sėkmės šitame projekte, Labai dėkoju DRG ;D Šią dieną 2015-01-29 į 18:37, *Jack_Ferdinando rašė: Nu tai sveiks Aurimai,užteks ir tiek,malonu susipažint Sveikas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaunasis_Jaguaras 15 Parašė Sausis 29, 2015 Sveikas, Auri, kiek kalbėjom teamspeak'e, pasirodei malonus ir draugiškas, tikiuos aš tau irgi toks pasirodžiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Šią dieną 2015-01-29 į 21:29, Jaunasis_Jaguaras rašė: Sveikas, Auri, kiek kalbėjom teamspeak'e, pasirodei malonus ir draugiškas, tikiuos aš tau irgi toks pasirodžiau Ną taip tu pasirodei taipogi malonus Sveikas man taipogi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas , malonu susipažinti man su tavim. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Šią dieną 2015-01-30 į 12:29, Original_Deivis rašė: Sveikas , malonu susipažinti man su tavim. Sveikas,pagaliau gal nebesipyksime Kadangi tau aš ne tikikau tad nieko negaliu padaryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas malonu susipažinti sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas, Aurimai.Malonu su tavim susipažint, pagaliau tave išvidau Sekmės tau projekte bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 30, 2015 Labas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Šią dieną 2015-01-30 į 13:14, Vainius_Boykaa rašė: Sveikas, Aurimai.Malonu su tavim susipažint, pagaliau tave išvidau Sekmės tau projekte bei gyvenime. Sveikas,man taipogi malonu su tavimi susipažinti sekmės projekte ir tau Šią dieną 2015-01-30 į 13:14, Igor_Strelkov rašė: Sveikas malonu susipažinti sėkmės žaidime. Sveikas man taipogi yra labai malonu susipažinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Fierro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Šią dieną 2015-01-30 į 13:14, Lukas_White rašė: Labas, malonu. Sveikas,taipogi malonu.Patarymas argumentuok daugiau savo komentara kadangi už du žodžius busimi moderatoriai ispėjimus duos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Sausis 30, 2015 Zdarova Auri,eik lankyt kaše o ne samp grajink :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Sveikas Auri, sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose