Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Nu sveiki dar kartą čia ir vėl aš photoshop naujokas Pradėdu daryti 3D tekstą pradžia tokią dabar bus ant effectų. Idėsiu dar vėliau darbą kaip bus jau 100 % padarytas. Tai mano antras darbas. 50%: 100%: Robis_Volkov Mariuz_Ganja Tutukas_Cvr 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 29, 2015 Jei esi naujokas , tai tikrai neblogai . Nu paprastas darbas , ką daugiau apie jį pasakyti . Būtų šaunu kad įkeltum patobulintą šitą darbą jau su efektais . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 29, 2015 Gražus man patiko liuks. Igor_Strelk 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 nebedaryk gal tu.. Ištrink ta photoshop'a.. arba dar geriau išmesk pro langą ta kompa ok?ne šiaip tai mano pirmas darbas su c4d vapšė *cenzūra* buvo kaip ir antras... maladėc sukurk man kąnors. su cvr dėkui. Neduosiu nieko tiesiog daryk. Igor_Strelk 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Jei esi naujokas , tai tikrai neblogai . Nu paprastas darbas , ką daugiau apie jį pasakyti . Būtų šaunu kad įkeltum patobulintą šitą darbą jau su efektais . Bus idėtas čia mano antras darbas tai esu vpš žalias. Gražus man patiko liuks. Dėkui seni. nebedaryk gal tu.. Ištrink ta photoshop'a.. arba dar geriau išmesk pro langą ta kompa ok? ne šiaip tai mano pirmas darbas su c4d vapšė *cenzūra* buvo kaip ir antras... maladėc sukurk man kąnors. su cvr dėkui. Neduosiu nieko tiesiog daryk. Čia rimtai taip žiauriai stūūūmi? :D Naujokas gi dar esu Tutukas_Cvr 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Na išties darbas labai gražus duočiau 10+/10, iš tavo preito darbo ir dabartinio tikrai nepasakyčiau kad esi naujokas nat PS Šaunuolis. Sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Blemba, tikrai labai gražus darbelis. Puikiai viskas atrodo, spalva tik nepatinka, padaryk geriau žalią ir bus zašibys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 29, 2015 Kaip antras darbas su C4D mano manymu tikrai fainai,kadangi aš pats kaip dariau savo antrąjį darbą ar trečiąjį nemokėjau ten beveik nk,tiesiog kokiame penktame savo darbe padariau taip panašiai kaip tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Kaip antras darbas su C4D mano manymu tikrai fainai,kadangi aš pats kaip dariau savo antrąjį darbą ar trečiąjį nemokėjau ten beveik nk,tiesiog kokiame penktame savo darbe padariau taip panašiai kaip tu. C4D PIRMAS DARBAS Blemba, tikrai labai gražus darbelis. Puikiai viskas atrodo, spalva tik nepatinka, padaryk geriau žalią ir bus zašibys. Čia jis net nebaigtas ant 50% db kokį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 29, 2015 Man labai gražiai žiūrisi :3 Galėtum pakurti tokiu avataru su nick'ais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Sausis 29, 2015 gera pradzia,puse darbo grazu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Sausis 29, 2015 nebedaryk gal tu.. Ištrink ta photoshop'a.. arba dar geriau išmesk pro langą ta kompa ok? ne šiaip tai mano pirmas darbas su c4d vapšė *cenzūra* buvo kaip ir antras... maladėc sukurk man kąnors. su cvr dėkui. Neduosiu nieko tiesiog daryk. Ko tu, ant jo varai?Geriau padėtum jam,pasiūlutum ką geriau daryti.O ne čia "išmesk kompą" Tai gal, tu išmesk. Darbas, tikrai paprastas,aš nenusimanau apie photoshop ir cc ar kitas.Nes nelabai męs, traukią,bet gražiai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dash_Berlin 0 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Gražiai čia. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Vasaris 2, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alan_Hill 31 Parašė Sausis 29, 2015 Gražus, neištampytas darbas. Tik galėjai panaikinti tą pilką foną ir viskas būtų liux. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 29, 2015 Visai nieko darbas,bet kaip matau pagal pamoka čia darei ane ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 29, 2015 Jeigu antras darbas, visai neblogai bet galima effectu prideti ir t.t , sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Tuoj bus baigtas darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Baigiau ant 100% ką manot?? Antras PHOTOSHOP darbas. Mindaugas_Parkour CAGSOLUTION Deivis_Rhino 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Gražus ;oo Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Vasaris 2, 2015 Rokas Hakeem_Brachwalli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Kaip Naujokui tai visai Gerai. Bet tobulėk. Terp 1 nelabai patiko spalvu suderinimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 29, 2015 Daryta pagal youtube tutorial'ą Bet šaunuolis, kad mokaisi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Nu tai aišku aš taip pats niekad nepadaryčiau niekas taip nepadarytu pirma darba be video. dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Hmm ką manot? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Mldc Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Lindorian_Zifforizen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Mldc Dėkojų. Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose