Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 29, 2015 Gražu, aš ir panašu buvau pasidares tik be effektu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Atsiprasau kad ne lietuviskomis raidemis... Kadangi maciau sita pamoka internete, ir tai nebuvo labai sunku. Tai vertinciau 7/10. Ten, kur progresas tik 50% asmeniskai man ppasirode daug graziau.Bet saunuolis atrodo paprasta bei grazu. Sekmes toliau dirbant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 29, 2015 Darytas pagal tutorialą tai nėra ką vertinti. Nekelk darbų kuriuos darei ne iš galvos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Darytas pagal tutorialą tai nėra ką vertinti. Nekelk darbų kuriuos darei ne iš galvos Matos, kad tu trenktas vaikas. Kaip naujokui išmokt be pamokų? *cenzūra*? *cenzūra*.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Sausis 30, 2015 Man asmeniskai nepabaigtas grazesnis ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Man asmeniskai nepabaigtas grazesnis ;D Hahaha Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose