Mantas_Jameson 290 Parašė Spalis 15, 2015 Hola, įdedu 10 parašų su GTA personažais. Čia tik spalvos, tekstas, rėmeliai uždėti (bet vos matosi..) ir bluras. Jei kam patiko galit naudoti, bet paspauskit patinka mygtuką. Don_Salvatore(Alahas) Aomine_Daiki Marcus_Sullivan 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Sport 5 Parašė Spalis 15, 2015 Gražūs parašai, bet visur tekstas vienodas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Spalis 15, 2015 Gražūs parašai, bet visur tekstas vienodas.. Matau tingėjau kiekvienam paveikslėlį daryt vis kitokį tekstą, tiesiog sukeičiau paveikslėlius ir tiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Spalis 15, 2015 Gražus parašai,bet kam gta5 nuotraukos? Rokas_Energy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Spalis 15, 2015 Gražus parašai,bet kam gta5 nuotraukos? Nu gražesni paveikslėliai, samp nelabai kokie, bent jau man. P.s. vėliau, kai netingėsiu perdarysiu tekstą, dadėsiu 'žaidėjas, admin ir etc..' Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 15, 2015 Na man patiko parašai bet kaip kitus darysi įdėk kaško to ko nėra ant kitų žmonių parašų kašką tokio kad būtų išsiskiriantis parašas ar avataras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
_bush reWritten 7 Parašė Spalis 15, 2015 Ką aš manau? Tekstas NETINKA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 15, 2015 Nepatinka, blur'o per daug, šharp'o trūksta. Šrift'ą gražesnį galėjai parinkt. Labiau spalvas tekst'o reikėjo derint, negražiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose