Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 29, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : S'Jayme • Kokia jūsų idėja ?: Padaryti jog VIP paslaugą turintys žaidėjai galėtų teleportuotis iš nesvarbu kurios vietos ir teleportuotų su mašina • Išsamiai papasakokite apie idėją ?: Dariai stoteles vien dėl teisėsaugininkų, bet būtų galima padaryti jog po teleportavimo būtų rodoma: Vardas_Pavardė teleportavosi į [...] miestelį. Ir teleportuotis būtų galima tik 1 kartą kas kokias 5 minutes. • Kuo tai būtų naudinga serveriui ?: Na manau daugiau kas pirktų VIP paslaugą, nes dabar su tomis stotelėmis nelabai sąmonė asmeniškai man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 29, 2015 Tokia įdėja, išemiai iš dviejų projektų. Tai iš Brito ir iš ryžo. va jetau va jetau.Aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 29, 2015 Aš tai prieš, nes reikia serveryje kažko naujesnio o stotelės labai gerai sumastyta. Fedia_Damnas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 Gerai kaip yra ir taip nelavai kas naudojasi kai vsi transportus turi ,beje per daug čia lengvai jau norit juk kaip tik domina kuo sunkiau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 29, 2015 Aš visiškai sutinku su tavo pasiulymų,gerai būtų jog padarytu kas 5 min,bet kaip tu sakiai kas 5 min ir būtų rodoma.tikrai gerai įdėja,verttu susimąstyti.O administratoriai galėtu prie visu darbų,pvz rašydami /dtp -Darbų Teleportas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Idėja yra tikrai gera, tik galėtu padaryti daugiau tu stotelių ta prasme būtu VIP stotelės ir ADMIN stotelės. Ir pvz VIP'ai galėtu nukeliauti į kaikurias vietas ar miestelius o ADMINAI galėtu nukeliauti prie visu darbu, event vietų, ir t.t. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 29, 2015 Mano manymų tos stoteles yra gerai padarytos nes negali begti ir greitai išsiteleportuoti ir taip nebūti pagautam teisesaugos o stoteleje dar reikią palaukti 30 s. Tai esu prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 29, 2015 Visiškai nereikalinga įdėja mano manymu, tikrai tai nėra būtina, gerai kaip ir darbar yra. Aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 29, 2015 Už, tikrai neblogą įdėja. ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose