Invision_Bumerr 0 Parašė Spalis 16, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Invison_Bumer Kokios pagalbos jums reikia : Del Sampo Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Gal Padesite as bandau aiti y samp isijungiai iseinu is servrio bandau vel iaiti y servery ir krauna krauna ir neuskraunaJusu Skype: arnasgalinis10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 16, 2015 Šiaip gali būt problema del kompiuteiro įsivėlus klaida ir gali neužkraut serverio nes užkrautas serveris Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invision_Bumerr 0 Parašė Spalis 16, 2015 ne man tik isjungiu kompa ijungiu iainu y srw ir iseinu ir neleidzia perkraunu kompa leidzia iainu y srw iseinu neleidzia tai nezinau kas buvo pries 2d 2d nebuvau prie pc ir sndn prisedau ir taip prasidejo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red_Label 160 Parašė Spalis 16, 2015 Nueik kur randasi GTA San Andreas User Files ir mėgink ištrinti gta_sa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invision_Bumerr 0 Parašė Spalis 16, 2015 as viska ne viena karta istrines ir parsisiuntes vel taspats. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Spalis 16, 2015 Kažkada seniau irgi turėjau tokią pačią problemą, kuri buvo atsiradusi dėl atnaujintų driverių, tai tada padariau driverių rollbacką ir viskas susitvarkė. Bandyk su driveriais ką nors... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invision_Bumerr 0 Parašė Spalis 17, 2015 Mantas Duok skype padesi man su driveriu man y A.Z Atsiusk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Spalis 17, 2015 Man buvo lygiai tas pats , nuėjau į GTA San Andreas User Files ir ištryniau gta_sa.set failą ir padėjo. O jeigu ir šitas nepadeda bandyk aplamai atsisiųsti naują GTA San Andreas kurio dar nebuvai įsirašęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 17, 2015 Driver'ius atsinaujink, yra daug pamokų, youtubėje. O jeigu nieks nepasikeis, ištrynk .dll ir parsisiūsk naują. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Invision_Bumerr 0 Parašė Spalis 17, 2015 dq kad padejot jau veikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Spalis 18, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose