White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :White'Shadow • Kokia jūsų idėja ?:Kad bandziūgos tai blogiukai galėtu namuose slėpti nark/gun ar kitus nelegalisu dalykus ir policininkai įtarę negerą dalyką turėtu gaut ielidimą iš valdžios ar aukštesnių atstovų privilegiją padaryti kratą namuose ir gautu leidimą įeiti į namus ir patikrinti taip konfiskave ir pasodinę į jailą ar įtarimo dėję • Išsamiai papasakokite apie idėją ?:viršuj jau viską paaiškinau • Kuo tai būtų naudinga serveriui ?:Paiidomintu tiek PD darbą tiek blogiukų ar kitų unleagal people job Wayne_Dwayne 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 29, 2015 Prieš, tai nėra reikalinga serveriui. Tai jį tik apkraus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 Prieš, tai nėra reikalinga serveriui. Tai jį tik apkraus. Aš nerašiau ,kad tai reikalinga aš gi aiškiai aprašiau ,kad paiidomintu darbus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasha_Dotexe 11 Parašė Sausis 29, 2015 Prieš, tai nėra reikalinga serveriui. Tai jį tik apkraus. Ką tau ji apkraus tu man pasakyk? Aš asmeniškai už, nes aišku įdomiau būtų tai teisėsaugom, tai paprastiem ar gaujoms. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Aš PRIEŠ. Tikrai manau butu nesamone dėkim tu susitaupai daug gun ir nark ir tau juos konfiskuoja ir tusėdi į jeila. Manau butu nesamone.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 29, 2015 Dėl tu leidimų gavimo tai manau nelabai gerai nes Policijos direktorius leistų visur kratas daryti ir būtų neįdomų, tačiau sugalvojau kitaip jeigu pareigunai patikriną vieną ir tapati žmogų 3 kartus ir randą narkotines medžiagas tada jeigų jis turį namą galimą daryti kratą nes jis yra tipo įtariamas platinimų ar pnš tj tiek šiam kartui Sekmes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 29, 2015 Kuo tau paaidomintu ? Dabar žiūrėk esu mafijozas turiu 3-5kg narkotiku ne, gavau juos už labai didelius pinigus tarkim. O tu gauni kažkokį leidimą ir nueina į namą ten parašai /krata ar kažka tokio ir viska pasiemi. Tai kokia čia logiką ? Na sakytum nešiotis su savimi ? Patikrinsit ir viskas vėl nebera nereikia. PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 29, 2015 Aš sutinku su šia idėja, bet kratos orderį išduot galėtų tik Direktorių prižiūrėtojas Policijos direktoriui ir pavaduotojui su rimtom priežastim kodėl būtų daroma krata tam/anam name, nes jeigu gaus leidimą ir paprasti darbuotojai, tada prasidės šio dalyko piktnaudžiavimai. Arba Direktorius pats išduotų, bet tik labiausiai nusipelniusiems, turintiems atskirą laipsnį/rangą darbuotojams ir panašiai. Edit: Bet pagalvojus dėl šios idėjos kiltų didelių nesutarimų tarp gaujų ir teisėsaugos. Nebent yra viena išimtis, kad išimt iš namų rodomus Vardus, kad ten tokio/anokio žaidėjo namas. Policija patys turėtų susižinot asmens namą. Čia yra kėblu, bet viską švariai sutvarkius manau būtų unikalu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 tai blem jūs nusiperkat ir juos laikot tipo tiap lengvai juk čia nelegalu skaitoma ir turėtu leisti atimti ar patikrinti pagalvok logiškai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Sausis 29, 2015 Už tikrai gera sistema, serveryje būtų dar daugiau veiksmo, bet pridėčiau jog galėtų narkotikus slėpti ir paprasti žmonės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 29, 2015 Aš UŽ, bet tik ne dabar. Kai savininkam darbų yra tikrai daug su klaidų taisymu ir pan. Gal kada ateityje būtų visai gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 Būtu tarkim sukurta tam tikra tema kur užpildytu kodėl tas ir tas darbuotojas nori patikrinti ta ir ta su kokia priežastim būtu ištirta ir atsižvelgta į viską ,kad nepiknaudžiautų ar nesąmonių nebūtu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 29, 2015 Realiai perskaitęs supratau didžiausią, kvailiausią pasiūlymą savo gyvenime kas nuo to pasikeis, ir kuom tai pagerins mūsų žaidimo kokybę? Vienavališkai aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mynthon_Fresh 2 Parašė Sausis 29, 2015 Bet reikia pagalvoti ir apie tai, kas bus, jeigu visi serverio teisėsaugos atstovai, norėdami daugiau taškų, ims ir darys tas kratas be perstojo, reikia viską apgalvoti iš pradžių. Idėja visai ir įdomi, bet kažko dar trūksta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 Bet reikia pagalvoti ir apie tai, kas bus, jeigu visi serverio teisėsaugos atstovai, norėdami daugiau taškų, ims ir darys tas kratas be perstojo, reikia viską apgalvoti iš pradžių. Idėja visai ir įdomi, bet kažko dar trūksta. Už tai būtu gaunami menki taškai ,o dėl kratos pasiekimo daug stengtis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Mano manymu nereikalinga apkrova serveriu,. Galbut kollkas palukime kol sutaisys bugus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose