Spalvotas_Actas 29 Parašė Spalis 17, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Spalvotas_Actas • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Osen_Mario • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Mechaniku. • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Stovėjo mano NRG kelkraštyje, kai Gvidas_Ham į serverį pardavė namą, tai aš nenorėjau, kad negautu Arma_Speed, tai jį nužudžiau ir mane padarė su /kill komandą, paskui atvažiuoju žiūrių deda ant mano rato bloką, šitaip negalimą, dar pats direktorius gėdaą! • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Nežinau, dar suprasčiau, kad darbuotojas bet.. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : http://imgur.com/a/GHsRz Nenaudojama_Anketa 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Spalis 17, 2015 Ačiū už pirmąjį papeikimą. Realiai tavo nrg netrugdė, tačiau vos už 100 metrų yra aikštelė. Nejaugi taip sunku pastatyti ten? Bet kokiu atveju, ji gulėjo kelkraštyje. Nukentėjo tiek tavo, tiek šalia esanti NRG. Nuotrauka : http://www.part.lt/img/b6987907b399794b3e84a675f1f44e1d958.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Actas 29 Parašė Spalis 17, 2015 Nėr, už ką. Sveikinu! Ir kaip tu manai, kaip aš NRG nuteleportuosiu ten, į ta aikštelę? Kai mane su komanda nužudė. Nenaudojama_Anketa 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Osen_Mario 245 Parašė Spalis 17, 2015 Nėr, už ką. Sveikinu! Ir kaip tu manai, kaip aš NRG nuteleportuosiu ten, į ta aikštelę? Kai mane su komanda nužudė. Logika - Atvažiavai su ja, bet kaip jos ten nugabenti nesugalvojai? Lol Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Actas 29 Parašė Spalis 17, 2015 Logika - Atvažiavai su ja, bet kaip jos ten nugabenti nesugalvojai? Lol A tu dorns, ar tu apsimeti?? Kaip aš ja tau ten nukabensiu už 100m, kaip sakiai. Sakau, kad mane su kill komandą nukirto.. Graudus.. Nenaudojama_Anketa 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Mario 8 Parašė Spalis 17, 2015 nebeprikolinkit, as gejus, bet kad ir koks as siuksle, bet tu Actai esi blogiau negu siuksle Osen_Mario 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Spalis 17, 2015 Osenai tu čia nieko nebemazink "reikėjo į aikštelę ir panašiai". Dėl kelkraščių, iš esmės skirtų pestiesiems, diskusijas galima kelt ar blokai dedami ar ne. Tačiau prie namų, kiemuose - draudžiama. Tad nėra čia prasižengimo, gal tiesiog direktorius parodo jog jam svarbiau uždėti tą bloką jei nrg palikta likimo valioje (labai negerai), nors dėl 300eur papeikimas direktoriui? Nu baaaikit... Putinas Remyga 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose