Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 17, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Danielius_Molokow Kokios pagalbos jums reikia : Kazkas su gta nerodo texturu, zmoniu, kai rasau kazka paraso uz 10 sec, lagina, nors kompas normalus niekad nelagino ten 8ram, i3, vaiz*cenzūra*e nieko blogo, ping 30 allways ir net tada kai lagina tai nzn. Nerodo gun lenteliu. Zmonem rodo kad esu kitoj vietoj. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Paaiskinau. Bet manau suprantamiau bus jei paziuresit video. Plzz padekit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Chris_Sandiego 297 Parašė Spalis 17, 2015 Tvarkyk savo internetą, nes viskas čia dėl prasto interneto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Spalis 17, 2015 rr koki modema ar kazka panasaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 18, 2015 rr koki modema ar kazka panasaus. Nepadejo :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don_Salvatore(Alahas) 21 Parašė Spalis 18, 2015 Bandei perrasyt Zaidima? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Zuliksas 7 Parašė Spalis 18, 2015 Pabandyk perašyti GTA į kita folderį ir išviso į kita vieta, arba gali būti dėl interneto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 18, 2015 Labas Danieliau man taip irgi buvo nežinojau ką daryti paprašyk ADMINISTRACIJOS jog tave nužudytų arba bandyk įeiti y pastatą jei nepadeda rašyk kad kill tave Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 18, 2015 Labas Danieliau man taip irgi buvo nežinojau ką daryti paprašyk ADMINISTRACIJOS jog tave nužudytų arba bandyk įeiti y pastatą jei nepadeda rašyk kad kill tave Nepadejo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dynomite_Dizzle 60 Parašė Spalis 18, 2015 Gal firewall'as kažką blokuoja, išjunk antivirusinės ir windows ugnesienes, na bet čia mažai tikėtina. Aiškiai matosi, kad internetas kaltas, galbūt kažkas kitas naudoja tavo internetą, tai patarčiau wi-fi slaptažodį pasikeist. Galiausiai gali pabandyt nuo telefono pasijungt internetą ir pažiūrėt ar toliau lagina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Spalis 18, 2015 Šitą failiuką įsirašyk, jei nepadėjo parašyk. http://www.mediafire.com/download/sxitx2j8dy40dpb/StreamMemFix.cs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gargano 0 Parašė Spalis 18, 2015 Bandyk susikurt nauja vartotoja kompiuterio,ir isirasyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Drąsius_Kedžius 12 Parašė Spalis 18, 2015 Sveikas, man kažka irgi taip budavo čia kaltas internetas, aš turėjau mezona seniau ir man taip budavo dabar pasikeičiau į zebra ir viskas ok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 18, 2015 Šitą failiuką įsirašyk, jei nepadėjo parašyk. http://www.mediafire.com/download/sxitx2j8dy40dpb/StreamMemFix.cs Nepadejo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Spalis 18, 2015 Persirašyk visą GTA žaidimą, ir jį įrašyk, kad folderiukas atsirastu nes C: diske, o tame D diske. Tai būtų :• My Computer > Windows ( C: ) > Program Files > Kuris palaiko, D diską o ne C. Ten tai pat, susirašyk samp'ą. Ir toliau, sek nurodymus šiame video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danielius_Molokovv 35 Parašė Spalis 18, 2015 Persirašyk visą GTA žaidimą, ir jį įrašyk, kad folderiukas atsirastu nes C: diske, o tame D diske. Tai būtų : • My Computer > Windows ( C: ) > Program Files > Kuris palaiko, D diską o ne C. Ten tai pat, susirašyk samp'ą. Ir toliau, sek nurodymus šiame video. man ta prasme ner lagu, bet pvz kai parasau kazka paraso uz 10 sec, nerodo texturu. Nzn. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Spalis 20, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose