Michael_Adomas 11 Parašė Spalis 17, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Michael_Adomas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Įdėti į Skin shop daugiau skin • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Kad žmonies galietu nusipirkti sau norima skin"a • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Spalis 17, 2015 Puiki idėja aš už nes dabar atrodo visi kaip broliai Michael_Adomas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Spalis 17, 2015 Prieš,ką daryti tiems žaidėjams kurie gavo šiuos skinus iš dalybų? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Adomas 11 Parašė Spalis 17, 2015 Prieš,ką daryti tiems žaidėjams kurie gavo šiuos skinus iš dalybų? Žmogau paprašitu kitus spiecialu skin,nes yra dar daug skin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Spalis 17, 2015 Prieš, šie reti skin'ai netektų savo vertės. Ir taip užtenka tų skin'ų, ne visi yra išnaudojami. Geriau turėti galimybę turėti išskirtinį skin'ą, negu kiekvienam vaikščioti su tais pačiais nuvalkiotais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Lapkritis 7, 2015 Pritariu, nes dabar mažas pasirinkimas tų skinų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Lapkritis 7, 2015 Puiki idėja aš už nes dabar atrodo visi kaip broliai Nesigiminiuok su kitais žaidėjais, dalyvauk eventuose, kitaip nusipelnyk ir gauk tą retą skiną. Aš asmeniškai dar neišnaudojau net 50% dabartinių skin'ų, tai kokio velnio dar įdėti daugiau? Absoliutus prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose