Zoy'Gjer 0 Parašė Spalis 18, 2015 ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zoy_Gjer Trumpas sukurto darbo aprašymas : Noriu sužinoti ka apie mano darbeli manot jūs ) ,ką blogai darau, ką gerai ,taigi vertinkit ir perdaug nesmerkit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus_Sullivan 890 Parašė Spalis 18, 2015 Visai neblogai iš tikro, tik tas Zoy Gjer atrodo toks nekokybiškas. Bei galėjai kaip nors pagražinti tą užrašą kuris apačioj. Sėkmės tobulėjant Savas_Mode Jeremy_Sullivan Lenis_Kempinis 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 18, 2015 Matosi galima sakyt, pikseliai tas 3d geriau pradėk mokintis su c4d programa, jeigu su tekstais 3d nori mokintis kažką. O aplamai apie parašą, tai man asmeniškai nepatiko. "Ištikimas Green Side žaidėjas" tekstas gal ir neblogai, bet ta juosta balta, layer'is tas kažkaip nelabai. Sekmės kitą kartą. Nick'Moserrati Bendziaks Orbit White_Nike 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kuba_Bako 39 Parašė Spalis 18, 2015 Sw, man asmeniškai 10/8 pats fonas tai mano akiai labai gražus, teksto spalvos man irgi labai patinka tik, kad matosi kampučiai jei viska sulygiuotum kitą kart gautusi labai gražus darbas. Zoy'Gjer 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Ramirez_Realone 1 Parašė Spalis 18, 2015 c4d tekstas tai prastos kokybės o bg ir tekstą su ps lengva padaryt Zoy'Gjer 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose