Dvl Gang 925 Parašė Spalis 18, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė : Dvl_Gang Kokios pagalbos jums reikia : Dėl sampo. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Problema tokia, jog kažkas pasidarė su mano sampu, žaidžiu visiškai švariu gta, nėra jokio modo, tačiau pastoviai jis stringa, esmė tame, jog garsas veikia viskas ok, bet vaizdas sustoja ir po keletos sec vėl grįžta, bandžiau daug ką, galbūt jums taip buvo ir galite padėti ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dynomite_Dizzle 60 Parašė Spalis 18, 2015 Man būna taip kai kažkas apkrauna hard'ą, tarkim failų perkėlimas, filmavimas ar pnš. Pasižiūrėk gal "windows backup" prasidėjo, jei tai laikinas lagas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Spalis 18, 2015 Man būna taip kai kažkas apkrauna hard'ą, tarkim failų perkėlimas, filmavimas ar pnš. Pasižiūrėk gal "windows backup" prasidėjo, jei tai laikinas lagas. Kažkur ten suki, nes pas mane toks dalykas kaip windows backupas kartais išmeta, o kaip man jį pažiurėt ir išjungt ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Spalis 20, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose