Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Pasiūlymas dėl kuro, naujo maršruto

Mantas_Jameson

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Jameson

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas yra dėl papildomo kuro bei naujo maršruto fūristams. 

 

Serveryje turime medkirčius, kurie kerta medieną. Tą iškirstą medieną jie turi nugabenti į sandėliuką (remiuosi serverio aprašymu, nes nesu dirbęs medkirčiuose). 

 

a6801445ee6ab74f126f1ebac1272785371.png

 

Siūlau, kad ši mediena pavirstų biomase ir atsirastų štai šioje vietoje. Tada fūristai atvyktų į šią vietą, užliptų ant pickup'o ir pradėtų pilti biomasę. Taip pat jiems reiktų įdėti cisternų. Pilna cisterna būtų 1000 litrų. 

 

8d08aae017830e72d2d4cb21b3c2203b988.png

 

Pripildę cisterną biomasės, jie vyktų į šią vietą (parodyta nuotraukoje), kurioje turėtų užlipti ant pickup'o ir perdirbti biomasę. Perdirbę biomasę jiems cisterna prisipildytų biokuro, kurį turėtų pargabenti į bio degalinę. Ją reiktų taip pat sumappinti, būtų gerai padaryti 2 degalines kaip verslus, kad tarpusavy konkuruotų. Turėtų užsisakyt iš fūristų, kad jiems atvežtų bio kuro... Arba galima ne verslus, paprastą degalinę, žodžiu galima koreguot, čia tik mano pamąstymai. 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Serveris turėtų 2 rūšių kuro - elektros ir bio degalų, būtų didesnis pasirinkimas žaidėjams. Taip pat būtų galima padaryti, kad bio degalai būtų pigesni, greičiau prisipilt eitų mašinas, bet greičiau išsinaudotų nei elektra. Taip pat tas kuras būtų ekologiškas, kas atitiktų jūsų serverio ideologiją. 

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano manymu reiktų įdėti ir bendzina ir dujas per kur mechanikai galėtų įdėti dujas už atitinkama kaina, o su bendzinu tai jau butu iš prigimties :D, dar galima ideti ir dyzeli.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.