Марихуана 110 Parašė Spalis 20, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Laukinis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip,kad kai esi užmutintas eitu ko nors paklausti į /tpagalba,nes dabar nei /padmins pagalbos negausi,nei /tpagalba kai esi užmutintas. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų galima paprašyti pagalbos kai esi užmutintas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gargano 0 Parašė Spalis 20, 2015 už,tikrai reikia taip padaryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonas_Burkys 514 Parašė Spalis 21, 2015 Uz, nes kartais tikrai prireikia pagalbos kai esi uzmutintas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Spalis 21, 2015 jo aš už irgi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Spalis 21, 2015 Taip gal ir gerai , bet kai pavyždžiui rašo /padmins , arba /tpagalba žaidėjas keiksmus , jį užtildai ir jis toliau gali rašyti ir nieko nepakeisi. Tad dvejoju ar ši idėja būtų gera. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Spalis 21, 2015 Kai kurie žmonės gali tuo naudotis ir toliau įžeidinėt per /padmins , bet manau bus normalių ir aš esu UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Lapkritis 7, 2015 Jo, kadangi /padmins ar dar kitur Aivaras sakė nedarys jog užmutintas galėtum rašyti, tai nors čia tada... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose