Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 20, 2015 Sveiki visi, taigi į GreenSIDE.LT serverį atrieda naujasis laikraštis, t.y “GreenSIDE.LT Karštasis LAIKRAŠTIS” . Šis darbas dar tik savo pradinėje stadijoje, nežinojau kaip ką rašyti todėl prašau nepykti ant manes, įsibėgėjus surinkus gerą kolektyvą laikraštis pradės augti, įdomėti ir pradės savo laikotarpį. Jum tai tikrai galiu prižadėti, o šiuo metu, jeigu bus daug klaidų dizaine ar tekste iš anksto jūsų atsiprašau ir nepykite. Dabar prie kitų reikalų, prašau jūsų komentaruose rašyti tik pastabas ir pasiūlymus, nerašykite visokių nesamonių. Taip aš esu tas *cenzūra* s, kas iš to dabar darysite chaosą, dėl to nuo ko situacija nepagerės. Na gerai, jei darysit linkiu sėkmės, bet aš stengiuosi taisytis ir viską daryti geriau, maloniau. Severio žaidėjus bandau stebinti kaip ir dabar.Ttaigi nenukrypus nuo temos, laikraštyje bus ir skelbimų skiltis. Skelbimą galėsite įsidėti apačioje esančiame ŠABLONE, noriu jūsų paprašyti paspauskite PATINKA ant šios temos būsime labai dėkingi, o dabar gero jums skaitymo! Skelbimo/Klausimo/Pasiūlymo/Komentaro ŠALBONAS Jūsų Vardas_Pavardė : Jūsų Skelbimas/Klausimas/Pasiūlymas/Komentaras : Jūsų įvertinimas šem laikraščiui : Swed_Bank Hot_Anonymous Deivis_Deividukas 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 20, 2015 Labas Vakaras skaitytojai kaip ir pastebėjote yra nuotraukos bet nėra teksto jis kaškur pradingo labai atsiprašau kitame laikraštyje tiap neatsitiks dar sykį atsiprašau. (Rašau per telefoną už klaidas nepykite) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Auris_Orbit 0 Parašė Spalis 20, 2015 Tik kažkas pasakė "nedaryk klaidų laikraštyje" tu "pamatysi nebus nei vienos klaidos" Pačiame laikraštyje, pats pirmas žodis - iškarto su klaida - šendien [šiandien turi būti.. Kodėl? Nes sudurtiniuose žodžiuose niekada nerašome E raidė!! :D, nekalbu apie kitas skyrybos klaidas :D:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 20, 2015 Tik kažkas pasakė "nedaryk klaidų laikraštyje" tu "pamatysi nebus nei vienos klaidos" Pačiame laikraštyje, pats pirmas žodis - iškarto su klaida - šendien [šiandien turi būti.. Kodėl? Nes sudurtiniuose žodžiuose niekada nerašome E raidė!! :D, nekalbu apie kitas skyrybos klaidas :D:D Matyt kad neskaitiai ir fsio žmogau tekstus skaityk ir bus tau atsakymas. Sakiau glai būt klaidų už jas atsiprašau Sveiki visi, taigi į GreenSIDE.LT serverį atrieda naujasis laikraštis, t.y “GreenSIDE.LT Karštasis LAIKRAŠTIS” . Šis darbas dar tik savo pradinėje stadijoje, nežinojau kaip ką rašyti todėl prašau nepykti ant manes, įsibėgėjus surinkus gerą kolektyvą laikraštis pradės augti, įdomėti ir pradės savo laikotarpį. Jum tai tikrai galiu prižadėti, o šiuo metu, jeigu bus daug klaidų dizaine ar tekste iš anksto jūsų atsiprašau ir nepykite. Dabar prie kitų reikalų, prašau jūsų komentaruose rašyti tik pastabas ir pasiūlymus, nerašykite visokių nesamonių. Taip aš esu tas *cenzūra* s, kas iš to dabar darysite chaosą, dėl to nuo ko situacija nepagerės. Na gerai, jei darysit linkiu sėkmės, bet aš stengiuosi taisytis ir viską daryti geriau, maloniau. Severio žaidėjus bandau stebinti kaip ir dabar.Ttaigi nenukrypus nuo temos, laikraštyje bus ir skelbimų skiltis. Skelbimą galėsite įsidėti apačioje esančiame ŠABLONE, noriu jūsų paprašyti paspauskite PATINKA ant šios temos būsime labai dėkingi, o dabar gero jums skaitymo! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bendziaks Orbit 330 Parašė Spalis 20, 2015 Dizainas vertas dėmesio, o tavo tekstas atvirai pasakius - nelabai. Jei nori, galiu padėti su laikraščiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Spalis 20, 2015 Kaip ir prieš mane komentavęs žaidėjas tiesa pasakė dizainas gražus, bet bet bet reikia padirbėti su tekstu, teksto gausa t.t. , nes dabar manęs asmeniškai nesudomino laikraštis, kaip aišku aš pastebėjau tavo komentarą dėl nuotraukų, todėl nepykstu, bet ateityje padaryk, kad nepasikartotu tokie dalykai, nes labai žlugdo tavo laikraštį. Taigi, matau dar pakomentavusi žaidėja, jog ateitu į tavo komandą, tai manyčiau turėtum suteikti jam šansą bei pataisytu tavo labai akivaizdžiai matomas klaidas. Linkiu sėkmės P.s pavadinimas neblogas bei pavadinai karštuoju tai ir rašyk karštas žinias, kad net sedint prie kompiuterio užpakalis apsviltu ( juokauju) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Sport 5 Parašė Spalis 21, 2015 Gražus gražus laikraštis, bet nedaryk gramatinių klaidų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Lenc 3 Parašė Spalis 21, 2015 Dizainas, viskas gražu, bet gramatinės klaidos.. Net pirmame žodyje sugebėjiai suklysti, ir dar tokiame paprastame. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rozine_Blondine 56 Parašė Spalis 21, 2015 Pavadinimą galėjai pasirinkti kitokį, o ne panašų į mano kažkada rašytų laikraščių. Bet matosi, kad stengiesi ir čia geriausias tavo darbas iš visų buvusių. Sėkmės sekančiuose darbuose! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 21, 2015 AČIŪ visiems kas mane palaiko, o dabar jei norte mūsų laikraštyje reklamos pildykit šablona. Skelbimo/Klausimo/Pasiūlymo/Komentaro ŠALBONAS Jūsų Vardas_Pavardė : Jūsų Skelbimas/Klausimas/Pasiūlymas/Komentaras : Jūsų įvertinimas šem laikraščiui : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Spalis 21, 2015 Nice naujiena laukiam Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 21, 2015 Atsiprašau visų bet pataisiau vakar įveltą klaidą tekstę kaip matėte automobilis padarė auto įvykį ir nebuvo teksto štai jis ir yra gero perskaitymo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Spalis 21, 2015 biškį klaidų, bet įdomu buvo paskaityt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Spalis 21, 2015 Šiaip pati idėja nebloga, nepagailėsiu +LIKE. Bet, dėl gramatikos yra kur tobulėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Spalis 21, 2015 Dizainas gražus viskas lyg ir gerai atrodo , bet kitą kartą manau daugiau nuotraukų padaryt įdomiau bus skaityti ir žiūrėti , nes dabar vienas įvykis ir 5 nuotraukos. Yra dar kur tobulėti tai linkiu sėkmės taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 21, 2015 Pats dizainas, nėra blogas, bet su tekst'u ir panašiai padirbėt reik'ia, jeigu pagalbos reik'ia - rašyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Spalis 21, 2015 Labai ydomu paskaitinėt tokius dalykus , laukiam daugiau laikraščių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 21, 2015 Labai visiems ačiū jog mane palaikote kitas laikraštis manau bus neužilgo gal šendien o gal ryt gerai nežinau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose