Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 29, 2015 Naudokit į sveikatą ir nepamirškit Like mygtuko paspaust. Gintaras_Magnum brashkeaaa Louis 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 29, 2015 Va tokie avatarai man labai patinka :33 Spaudziu patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
brashkeaaa 31 Parašė Sausis 29, 2015 Dauguma avatarų labai gražūs spaudžiu patinka ir laukiam papildymų tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 29, 2015 Na avatarai labai gražus, tikrai labai aptiko, visus priglausiu prie savo kolekcijos, tikuosi nepyksi. Šaunuolis, sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tabako_Weed 4 Parašė Sausis 29, 2015 Gražūs avatarai. P.S skype patikrink. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Whiite 34 Parašė Sausis 29, 2015 Man tai labai gražus vien iš tokių man reikia mokytis. Kad dar geriau dirbčiau mldc eko. LIKE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Gražus Avatarai,keleta gražiausiu Pasiimiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 29, 2015 Nu ačiū ačiū šeip pats tokių nenaudoju su tom visom spalvom, rėmeliais tokiais, bet publiką tokie traukia tai šį kartą tokius ir įmečiau. Dar gal įmesiu kokį 20 kada, kai netingėsiu padaryt, žinoma jei bent kokį 10 laikų surinksiu. Louis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Deeem papai ;D Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 2, 2015 Edis_Kingston Lindorian_Zifforizen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Deeem papai ;D Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Vasaris 2, 2015 Rokas Hakeem_Brachwalli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Ką aš galiu pasakyti...tavo avatarai man visuomet buvo geriausi ir gražiausi! Viskas puikiai padaryta, kaip man ir patinka, stokai super. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 29, 2015 Gražūs, iš ties man šie patiko !. Kitą kartą padaryk didesnius pvž: 150x250 ar 150x180. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Green_Tony 53 Parašė Sausis 29, 2015 mldc man patiko tavo avataru stilius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 30, 2015 `Gražūūūūs! Užmesiu like kai limitas baigsis, ir aišku laukiam naujo updeito. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 30, 2015 LabaI gražūs avatarai, paimu viena dekui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Sausis 30, 2015 Gan gražūs avatarai,sėkmės tau toliau kuriant tokius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery'Corres 4 Parašė Sausis 31, 2015 Labai grąžūs, +r3p Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 31, 2015 Niekuo neišsiskiriantys iš kitų tačiau laukiam dar ! :3 Galėtum daugiau teminių sukurti Tada tikrai nepagailėčiau "Patinka" Bet dabar man kažko trūksta.. :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose