Impressible_Lauriz 471 Parašė Spalis 22, 2015 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Impressible_Lauriz Trumpas sukurto darbo aprašymas : PADIDINKIT NUOTRAUKĄ JEIGU KOKYBĖ PRASTAPirmasis mano LOW POLY darbas darytas su Cinema4d,NESMERKIT STIRPIAI Redaguota Spalis 22, 2015 Impressible_Lauriz Deivydas_Sport Matt_Outside Aurimas_Next 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Sport 5 Parašė Spalis 22, 2015 Krč kul be žodžiu. Šaunus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Spalis 22, 2015 Krč kul be žodžiu. Šaunus darbas. ačiū,bet visgi šitas darbas labai tuščias atrodo,nes kaip ir pirmas,labai vargau su juo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Spalis 22, 2015 Gražu, primena stiliumi tą header'į, kuris buvo su pirmu greenside dizainu forume. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Spalis 22, 2015 Man asmeniškai kažko trūksta, per tuščias darbas, tačiau darbo eiga žinau, kad labai sunki ir taip gali padaryti ne kiekvienas, gerbiu už pastangas! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Spalis 22, 2015 Pažiūrėjus į tokius darbus, man pačiam kyla ranka mokintis tokius dalykus Gražu, tik kad tie medžiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rayshawn D'Lor 0 Parašė Spalis 22, 2015 since when čia parašas? aš tai walla matau, ne parašą.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Spalis 22, 2015 since when čia parašas? aš tai walla matau, ne parašą.. iš kur tu iškritai čia toks? wallpaperį darau 1680x1050,o jeigu tavo Ekranas 1680x846 tai sorry, P.S čia turėtum įvertinti patį darbą o ne dydį,gudruolis atsirado Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Spalis 22, 2015 Kaip pirmasis darbas LOW POLY tikrai įspūdinga. Šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose