Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 29, 2015 Gruzinas_Sampo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 29, 2015 Gražuuuuus, turėsi tuoj užsakymu ;d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Gražiai mldc nenulieks rankų ciuvas Būtų gražesnis stock būtų PERFECTO Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 29, 2015 Gražiai mldc nenulieks rankų ciuvas Būtų gražesnis stock būtų PERFECTO Dekui tai kad važinejau po visa mappa neradau geru vietu tai susinervinau ir spawne padariau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Remėlių nereikėjo dėt ant c4d bent man nekaip atrodo ir nemačiau kas dėtu dar.. O šiaip aš irgi naujokas galim kartu pakalbėt padaryti darbų tobūlėsim.?? Į pm jei nori. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 29, 2015 Gražus darbelis man patiko , jeigu dar čia tavo pirmasis tai iš vis maladėc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 29, 2015 Remėlių nereikėjo dėt ant c4d bent man nekaip atrodo ir nemačiau kas dėtu dar.. O šiaip aš irgi naujokas galim kartu pakalbėt padaryti darbų tobūlėsim.?? Į pm jei nori. be remeliu keistai atrode , Skype deiwiux7 pridek Gražus darbelis man patiko , jeigu dar čia tavo pirmasis tai iš vis maladėc Ačiu, taip šita padariau kaip pirma kart atidariau c4d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 29, 2015 Nu visai nieko toks darbelis bet kodel apie jį nieko neaprašei pakomentuok kaip dirbai kiek laiko ir visa kita, šaunuolis gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 29, 2015 Nu visai nieko toks darbelis bet kodel apie jį nieko neaprašei pakomentuok kaip dirbai kiek laiko ir visa kita, šaunuolis gražu Dirbau pagal pamoka iš youtube's, dariau apie 4valandas, biški problemu buvo su šešeliu nes niekaip negalejau užtaikyt, todel taip ilgai ir užtrukau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Kaip pirmasis darbelis, jis man atrodo išties gražus, gražiai suderintos spalvos, šaunuolis, sėkmės tau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose