Kasparas_Bartkus 2 Parašė Spalis 24, 2015 ANKETOS ŠABLONAS : Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kasparas_Bartkus Trumpas sukurto darbo aprašymas : Avatarai įvairūs. http://imgur.com/a/M7AEm Patiko? r3p. 6 PATINKA ir update. Drąsius_Kedžius Dwayne Bond 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Project 0 Parašė Spalis 24, 2015 Paskutinis, avataras >>> panos *cenzūra*na mano darytas LMG u mad Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kasparas_Bartkus 2 Parašė Spalis 24, 2015 Paskutinis, avataras >>> panos *cenzūra*na mano darytas LMG u mad Visko gali būti bet avataras tai tikrai ne tavo tai mano.. Nes aš radęs stocka pats padariau.. taip kad aš žinau ką darau.. Nesu tokio mažo lygio jog kopijuočiau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Spalis 24, 2015 Stock'ai nelabai gražūs, tekstūrų į avatar'us nedėk, geriau kokį šharpen užmesk, jog ryškesnis būtų ar panašiai, bet su tom tekstūrom tai vpšj huxnia, negražu. Na, bet sekmės Tau.. Jeigu kažko reik, parašyk į a.ž man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kasparas_Bartkus 2 Parašė Spalis 24, 2015 Stock'ai nelabai gražūs, tekstūrų į avatar'us nedėk, geriau kokį šharpen užmesk, jog ryškesnis būtų ar panašiai, bet su tom tekstūrom tai vpšj huxnia, negražu. Na, bet sekmės Tau.. Jeigu kažko reik, parašyk į a.ž man. Na bandysiu , ačiū už komplimentą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose