Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Sveiki, įkelsių porą mano darytų avatarų, Jų dydis 150x250. Kas 5 laikus darysiu update, viename packe bus 15 avatarų. Linkas : https://imgur.com/a/ks7Xb V2 avatarų linkas : http://imgur.com/a/JPj61 Čia preview visų ( Nesijaudinkit nereikės karpytis) : Dėkit rep ir bus atnaujinimas. Geros dienos. Mim_Whisper Ever_Never Raillord_Lunsen 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 30, 2015 Gražūs avatarai man patiko, užmečiau rep lauksiu update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 30, 2015 Neblogi avatarai, šaunu, kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lev_Div 1 Parašė Sausis 30, 2015 A$AP ! maladioš,gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 30, 2015 Puikūs avatarai , dydis kaip tik atitinka mano kriterijus . šaunu būtų jei būtų kitas atnaujinimas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Gal yra pasiūlymų, kokios tematikos daryti kitą atnaujinimą, o jeigu nebus pasiūlymų, tai įdėsiu visokiausių, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 30, 2015 Va tau kokia tematika , padaryk panašių mafijos bosų ar kaip čia juos pavadint update .pora pvz : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražūs avatarai,tikrai patiko. Per daug tu pačių temų nedaryk, paįvairink ar pamaišyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražūs avatarai,tikrai patiko. Per daug tu pačių temų nedaryk, paįvairink ar pamaišyk. Ačiū, stengiuosi kuo daugiau visko įmaišyt, ir stengiuosi kuo mažiau automobilių dėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Gražūs visai tokie, laukiu update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tabako_Weed 4 Parašė Sausis 30, 2015 Gražūs avatarai. Pakūrk daugiau kai netingėsi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Bumeris 5 Parašė Sausis 30, 2015 Patiko keli avatarai, uždėčiau like bet limitas. Nenustok ir kurk toliau. Sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Atnaujinimas : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 30, 2015 geri geri, geras v2 update, šaunu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 30, 2015 Thank you pasiėmiau viena.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 30, 2015 O gražūs avatarai dar dyd islabai geras tad pasiemsiu pora Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai gražu man asmeniškai patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 geri geri, geras v2 update, šaunu. Thank you pasiėmiau viena.. O gražūs avatarai dar dyd islabai geras tad pasiemsiu pora Tikrai gražu man asmeniškai patiko Dėkui, dar po penkių laikų įmesiu dar vieną atnaujinimą. :0 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 Pirmam kažkaip nepatiko nei vienas, patiko vienas antram (4:20), kažkaip per šviesūs man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Pirmam kažkaip nepatiko nei vienas, patiko vienas antram (4:20), kažkaip per šviesūs man Nu bent smagu, kad kažkas patiko, pats pastebėjau, kad jie šviesūs, bet man asmeniškai tai gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Balkone 1 Parašė Sausis 30, 2015 Gražu! Laukiu updat'o Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 30, 2015 gražu laukiam update, tikrai gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražūs avatarai ypač patiko v2 update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Will_Smith 47 Parašė Sausis 30, 2015 Nu neblogi neblogi avatarai,iš kur stock gavai? nes gerai atrodo ypač stockai Domce_Mobce 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Nu neblogi neblogi avatarai,iš kur stock gavai? nes gerai atrodo ypač stockai Tumblr for the win, žiauriai creative webas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose