Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Naujas miestelių Šerifas!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

NkWNX9k.png

_____________________________________________

Tarsi Popiežius, išėjęs į balkoną, kurį stebi pasaulis, šiam skelbiu šios dienos aktualijas ir informaciją apie direktorių rotaciją.
Pradedu nuo karščiausių žinių - GSPD firmos. Egidijus_Keza suspenduotas nuo direktoriavimo šiai firmai, dingo iš mano akiračio ilgiau negu ketino būti, kuomet tokioje situacijoje nesugebėjo palikti 'statytinio' pavaduotojo, bent laikino.

Plyštant širdžiai kiek serveryje daug gaudomų, girdint minios triukšmą iš kurios ryškiau išgirstu kaip "7 valandos kalėjimo" ir panašiai - to nesitikėdamas privalau veikti greitai.  

GSPD Firmos vadovu, bei miestelių šerifu tampa Vainius_Boykaa. Kodėl jis? Dar prieš porą savaičių buvom sukūrę planą, kaip galime pakeisti firmos imidžą ir darbuotojų elektoratą. Tačiau dėl tam tikrų pokyčių GSPD firmoje - Egidijus gavo daugiau laiko pokyčiams. Iš ankstesnių GSPD firmos direktorių gerai atmenu, jog būtent Vainius būdavo direktorių akiratyje, kaip potencialus pavaduotojas. Neatsižvelgiant į DPD Kurjerių firmos valdymo niuansus - Vainius gavo naują užduotį, kurios vykdymo metu patirs tai ko nebuvo iki tol. Na, o mums belieka stebėti kaip šiam seksis.

_____________________________________________

Planai su GSPD: jeigu firma demonstruos tokius rezultatus, kokius šią dieną iškėliau Vainiui - įsipareigoju ir prisidėti prie kiekvieno PD darbuotojo kompetencijos, tai reiškia - darysiu eksperimentus su GSPD įrodymų rinkimais, protingos firmos sąžiningi pareigūnai nebus taip suvaržyti rinkti įrodymus už viską (ketinu palikti tik keletą tam tikrų atrinktų /ita už kuriuos visvien bus privalomi įrodymai). Bet pareigūnams džiūgauti neverta - jog tai pasiekti reiks laaaabai daug laukų apdrėbti.
_____________________________________________

Tai tiek iš GSPD prizmės. Matau galiorka trypsi ir nekantriai klausia "o tai kas su DPD".  Kadangi prieš porą savaičių Egidijui buvo pasiūlyta DPD Kurjerių firma, kurios atsisakė. O ar pasiūlymas tebegalioja? Nežinau, nemėgstu siūlyti du kartus. Priešingu atveju bus atranka į DPD firmos direktoriaus pareigas, o tuo tarpu šioje firmoje dirbantiems darbuotojams bus suteikta galimybė ir toliau auginti darbo XP bei kelti savo algą.

_____________________________________________

Papildyta: gspd darbuotojai kenkdami serveriui bei jo žaidėjus (/ita bereikšmiai) - bus surašyti į akmeninius gėdos stulpus, skelbiu premijų medžioklę už jų galvas. Žaidėjai, nukentėję nuo tokių pareigūnų - sulauks mano kompensacijos. Tačiau tai turi būti nepriekaištingi įrodymai, jog PD elgėsi ne pagal nuostatas, kitaip ir už melagystes DP bausim.

_____________________________________________
 

Baigęs savo kalbą, pamojuoju savo klausytojams, grįžtu į darbo kabinetą. Mylėkites ir būkit mylimi, SALUT!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip keista, mažai prirašiai, keiti stiliu? :D

Redaguota Marko_Escobar
Čia ne analizė su 20 anketų skaitymo, o tiesiog apie vieną žmogų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.