Edva_Hesnas 55 Parašė Sausis 30, 2015 Sveiki sukūriau vid tokį for fun , jei patiko rašykit , nu krč ten kas blogai ir kas gerai p.s čia edit video , o ne drift )) Igor_Strelk Deivis_Rhino 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 30, 2015 Gražiai, gražiai.. Paspausiu like kai baigsis limitas, ir įkelk daugiau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 30, 2015 Labai trumpas video , galbūt per daug tų efektų dedi . šaunu kad mokaisi daugiau driftint . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 30, 2015 Labai trumpas video , galbūt per daug tų efektų dedi . šaunu kad mokaisi daugiau driftint . Sabai jis prašė kad pasakytume ar geri efektai ir ar ne per daug,o ne drift mokosi :/ ,Edvardai labai šaunus editas,patiko visi perėjimai,ypač kur parodė pati video editinima tarp 3-4 sekundės,sėkmės tau manau,jog busi labai geras editorius.O apie drift išvis nekalbu,nes labai gerai driftini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 30, 2015 Na gan neblogas susuktas video, man patiko. Sėkmės tau tobulėjant Capo_Crimini Jason_Morrello 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 30, 2015 Na išties labai gražus editas, reikės man pamegink kažką panašaus suukt bet čj nieko neišeis Na šaunuolis, sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 30, 2015 Nepatiko man iš vis negražu , tokios nesąmonės ne esu matęs sorry wiras ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 30, 2015 Nepatiko man iš vis negražu , tokios nesąmonės ne esu matęs sorry wiras ... Pritariu šitam wirui. Be to galėjai pridėti daugiau sync ir užmesti colour corrector ,kad gražiau žiūrėtusi. Mokinkis iš kitų video: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edva_Hesnas 55 Parašė Sausis 30, 2015 Pritariu šitam wirui. Be to galėjai pridėti daugiau sync ir užmesti colour corrector ,kad gražiau žiūrėtusi. Mokinkis iš kitų video: Buvau užmetęs magic bullet look'a , bet jis susipiso įjungus 3d efektą , tačiau neturėjau daug laiko , o ir šiaip nelabai noro buvo dar kažką galvot ar taisyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Na išties viskas gražiai padaryti, tik gal šiek tiek jau per daug tų efektų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 30, 2015 Gan grąžus darbelis , sėkmės tau tobulėjant. Man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 30, 2015 Išvis aš manau jog edita reikia kuo paprastesni daryti, nes man nėra gražu kai ten tas vaizdas valkiojasi iš vienos pusės į kitą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Man tai kažkaip patiko linksmas video Nuotaika pakelė muzika gera pagal klipą nu vsio zjbs tobulėk duok savo skype į pm. Tony_Hatcch CAGSOLUTION 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 31, 2015 Puikiai padriftini, man taipogi irgi patinka tokia veikla prastumti laiką. Laukiam naujų video ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Vasaris 1, 2015 Viskas sumontuota tiesiog įdealiai, viskas labai gražu žiūrėjau neatsiplėšdamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Geras geras driftini irgi gerai bet dar ant edito tobulek! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Side 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Mano nuomonę video per smarkiai sueditintas ( efektų per daug ), o pats driftas tai šaunus! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edva_Hesnas 55 Parašė Vasaris 5, 2015 Mano nuomonę video per smarkiai sueditintas ( efektų per daug ), o pats driftas tai šaunus! :DDDDDD ką tu kliedi.. jėzus marija tavo numonė per daug efektų.. tu temos ir videi pavadinimą matei? Koks drift? Kokį driftą čia rodžiau? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 5, 2015 Gražus video, man patiko, ypač daina, gal jos pavadinimą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose