Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 30, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Capo_Crimini • Kokios pagalbos jums reikia ? Kaip padaryti nuotrauka ant windows 8 • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Na pas mane windows 8 ir negaliu daryti su F8 nuotraukų neleidžia o padarius screenshot nuotrauka gaunasi lb maža beveiki nieko neimanoma ižiūrėti tai pat padidinti neišeina. Carlo_Gambino Nindze_Maha Logitech_Mouse 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Alt ir F8 jei neklystu Capo_Crimini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Fralin 28 Parašė Sausis 30, 2015 Galbūt bandyk spaust " Fn " mygtuką ir tuo pačių laiku F8, pas mane nėra Windows 8, bet laptopas tai bent jau man padeda. Capo_Crimini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 30, 2015 „Unable to save screenshot“? Pasikeisk rezoliuciją ir viskas bus ok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 30, 2015 Dėkingas už pagalba tuo pat išmėginsiu like gausite kai nebus limito Nindze_Maha 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Capo_Crimini 26 Parašė Sausis 30, 2015 „Unable to save screenshot“? Pasikeisk rezoliuciją ir viskas bus ok. Dėkingas už pagalba tavo variantas man padėjo Nindze_Maha 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 30, 2015 Jei neveikia f8 atsisiųsk bandicamą ir per jį fotkink. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 Dar turi veikti FN + F8 , tada turi suveikti, pabandyk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 30, 2015 Jeigu vistiek neveikia , spausk "prnt sc screen" ir į paint įklijuok tada. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 30, 2015 Štai pagalba tūrėtu būti suteikta. Gero naudojimo! Padėjau ? - LIKE. Nuotraukas rasti galite Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose